М'ясний рулет зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам на замітку дуже смачний м'ясний рулет зі свинини з солодкуватої ноткою. Приготувати його можна з сухофруктами, горіхами і навіть з додаванням меду. Спробуйте це дивовижне блюдо!
Такий м'ясний рулет зі свинини можна приготувати з великою кількістю начинок. Ця страва чудово підходить для святкового обіду або вечері.
- Свинина - 700-800 грам
- Ізюм - 300 грам
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 70 мілілітрів
- Часник - 2-3 зубчиків
1. Як зробити м'ясний рулет зі свинини? Для початку потрібно підготувати маринад. Близько 150 грам родзинок потрібно залити гарячою водою і залишити на деякий час.
2. Тим часом потрібно вимити і просушити м'ясо. Не завжди вдається знайти такий шматочок свинини, який можна було б рівно розрізати і зробити з нього тонкий лист. Для цього рулету це не принципово. М'ясо можна нарізати на кілька шматочків. При бажанні свинину можна трохи відбити.
3. Ізюм відкинути на друшляк і просушити. Томатну пасту розвести водою, посолити і поперчити за смаком. Надіслати томатний соус в блендер разом з родзинками і збити до однорідної консистенції. М'ясо помістити в маринад мінімум на 1 час (можна залишити навіть на всю ніч).
4. Коли м'ясо вже промаринувалося, можна викладати його фольгу. Кожен наступний шматочок повинен йти з нахлестом на попередній.
5. У блендер відправити яйце і рослинне масло, очищений часник і дрібку солі. Збити до однорідності.
6. Отриманий соус викласти на м'ясо і розподілити по всій поверхні.
7. Частину родзинок (попередньо також замоченного і обсушеного) викласти на м'ясо.
8. Акуратно загорнути рулет за допомогою фольги.
9. Надіслати в добре розігріту духовку приблизно на 1 час. Потім акуратно розгорнути фольгу і підрум'янити рулет.
10. От і все, м'ясний рулет зі свинини в домашніх умовах готовий і його можна подавати до столу.