Рецепт М'ясний рулет «фальшивий заєць» фото

М'ясний рулет «фальшивий заєць»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо, Молочні продукти, Вершки
ПП рецепти
На святковий стіл
Гарячі страви, Рулети

М'ясний рулет "фальшивий заєць" хороший тим, що його можна подати до святкового столу холодним або гарячим.

Незважаючи на те, що це блюдо вважається традиційно німецьким, воно стає все більш популярним і в нашій країні. М'ясний рулет "фальшивий заєць" можна приготуйте з будь-якого бачачи м'яса, а замість курячих яєць можна взяти перепелині. Обов'язково додайте спеції і приправи до фаршу, щоб зробити його більш ароматним і, відповідно, апетитним. Подавати таку страву можна гарячим або холодним як закуску. Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати м'ясний рулет "фальшивий заєць" .

  • М'ясо - 1 кілограм
  • Вершки 20% жирності - 200 грам
  • Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
  • Материнка sushenaya - 1 Чайна ложка (орегано)
  • Часник сушений - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1 За смаком
  • Яйце варене - 4-5 штук
м'ясний рулет
1. Домашній м'ясний фарш змішайте з орегано, меленим мускатним горіхом, часником, гірчицею, паприка, сіллю, вершками, чебрецем.
м'ясний рулет
2. Поперчіть і змішайте масу блендером. Викладіть в застелену пергаментним папером форму для випічки половину фаршу, після чого викладіть посередині в ряд варені яйця.
м'ясний рулет
3. Зверху прикрийте їх другою частиною фаршу. Розрівняйте і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 1 час. Залиште в формі на 15 хвилин, після чого перекладіть на дерев'яну дошку. Смачного!

Схожі рецепти