Рецепт М'ясний рулет «фальшивий заєць» фото

М'ясний рулет «фальшивий заєць»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Молочні продукти , Вершки
ПП рецепти
На святковий стіл
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 30 хв.

М'ясний рулет"Фальшивий заєць" хороший тим, що його можна подати до святкового столу холодним або гарячим.

Опис приготування:

Незважаючи на те, що це блюдо вважається традиційно німецьким, воно стає все більш популярним і в нашій країні. М'ясний рулет"Фальшивий заєць" можна приготуйте з будь-якого бачачи м'яса, а замість курячих яєць можна взяти перепелині. Обов'язково додайте спеції і приправи до фаршу, щоб зробити його більш ароматним і, відповідно, апетитним. Подавати таку страву можна гарячим або холодним як закуску. Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати м'ясний рулет"Фальшивий заєць" .

  • М'ясо - 1 кілограм
  • Вершки 20% жирності - 200 грам
  • Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
  • Материнка sushenaya - 1 Чайна ложка (орегано)
  • Часник сушений - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1 За смаком
  • Яйце варене - 4-5 штук
м'ясний рулет
1. Домашній м'ясний фарш змішайте з орегано, меленим мускатним горіхом, часником, гірчицею, паприка, сіллю, вершками, чебрецем.
м'ясний рулет
2. Поперчіть і змішайте масу блендером. Викладіть в застелену пергаментним папером форму для випічки половину фаршу, після чого викладіть посередині в ряд варені яйця.
м'ясний рулет
3. Зверху прикрийте їх другою частиною фаршу. Розрівняйте і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 1 час. Залиште в формі на 15 хвилин, після чого перекладіть на дерев'яну дошку. Смачного!

Схожі рецепти