М'ясний рулет «фальшивий заєць»
(покроковий рецепт з фото)
М'ясний рулет "фальшивий заєць" хороший тим, що його можна подати до святкового столу холодним або гарячим.
Незважаючи на те, що це блюдо вважається традиційно німецьким, воно стає все більш популярним і в нашій країні. М'ясний рулет "фальшивий заєць" можна приготуйте з будь-якого бачачи м'яса, а замість курячих яєць можна взяти перепелині. Обов'язково додайте спеції і приправи до фаршу, щоб зробити його більш ароматним і, відповідно, апетитним. Подавати таку страву можна гарячим або холодним як закуску. Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати м'ясний рулет "фальшивий заєць" .
- М'ясо - 1 кілограм
- Вершки 20% жирності - 200 грам
- Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
- Материнка sushenaya - 1 Чайна ложка (орегано)
- Часник сушений - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1 За смаком
- Яйце варене - 4-5 штук
1. Домашній м'ясний фарш змішайте з орегано, меленим мускатним горіхом, часником, гірчицею, паприка, сіллю, вершками, чебрецем.
2. Поперчіть і змішайте масу блендером. Викладіть в застелену пергаментним папером форму для випічки половину фаршу, після чого викладіть посередині в ряд варені яйця.
3. Зверху прикрийте їх другою частиною фаршу. Розрівняйте і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 1 час. Залиште в формі на 15 хвилин, після чого перекладіть на дерев'яну дошку. Смачного!