Фальшивий заєць
(покроковий рецепт з фото)
Смачна закуска, яку можна їсти як в гарячому, так і в холодному вигляді. Поливайте м'ясні скибочки улюбленими соусами і насолоджуйтеся! А я розповім, як приготувати фальшивого зайця!
Фальшивого зайця можна приготувати з будь-якого виду м'яса, найдієтичніший варіант - з курячого філе. Хочете соковитіше? Комбінуйте свинину і курку, або просто приготуйте з курячого м'яса, знятого з усіх частин курки, або з свинячого м'яса можна зробити рулет. Для дітей до такого рулетики можна зробити соус зі сметани, часнику і свіжого кропу. Хай щастить!
- Куряче філе - 700 грам
- Білий хліб вчорашній - 2 скибочки
- Молоко - 100 мілілітрів (краще брати жирне)
- Вершки - 60 мілілітрів (або крем)
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Орегано, чебрець, мускатний горіх - по 0.5 Чайних ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Яйце - 5 штук(3 варених, 2 сирих)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка (без запаху)
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
2. Хліб поламайте на шматочки і залийте молоком.
3. Куряче філе вимийте, поріжте крупно, складіть в чашу подрібнювача. Туди ж додайте цибулю, часник. Увімкніть машинку на пару хвилин.
4. У курячий фарш додайте сирі яйця, спеції, сіль, хліб з молоком, вершки. Можна додати зелень. Увімкніть машинку ще на хвилину.
5. Фарш готовий.
6. Варені яйця очистіть від шкаралупи. Форму для м'ясного рулету змастіть добре маслом, можна присипати меленими сухарями або манкою. Покладіть половину фаршу. Розрівняйте.
7. Покладіть варені яйця.
8. Зверху розподіліть залишився фарш, розрівняйте красиво лопаткою.
9. Запікайте м'ясний рулет при 180 градусах 40 хвилин.
10. Остудіть його трохи в формочке. Обережно витягніть, поріжте скибочками.
11. Пригощайтеся!