Рецепт Цукерки «фальшивий трюфель» фото

Цукерки «фальшивий трюфель»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Какао, Авокадо, Шоколад
Дієтичне харчування
На святковий стіл, Фуршет
Солодке, Десерти, Цукерки

Спробуйте зробити ось такі цукерки-обманки. Вони зовні виглядають, як усіма улюблені трюфелі, однак всередині вас чекає корисний сюрприз. Розповім про рецепт, як приготувати цукерки «Фальшивий трюфель».

Складається такий десерт із шоколаду та авокадо, ніякого цукру, вершкового масла або вершків, саме тому цукерки не тільки смачні, але і корисні. Використовуйте свіжий манго, щоб його серцевина була м'якою, тоді з ним буде легко працювати. Шоколад вибирайте з високим вмістом какао. Цукерки відправте в холодильник, щоб маса була більш щільною і не танула в руках.

  • Авокадо - 1 штука
  • Шоколадна стружка - 280 грам
  • Какао-порошок - 2 Ст. Ложки
цукерки
1. Помийте авокадо, розріжте його на дві частини. Видаліть кісточку, гострим ножем проріжте м'якоть квадратиками до шкірки. Вийміть м'якоть, подрібніть її вручну або блендером до отримання однорідної маси.
цукерки
2. Візьміть півсклянки шоколадної стружки, розтопіть в мікрохвильовій печі. Краще це робити з інтервалами: 10 секунд нагріву в мікрохвильовці, потім перемішайте і знову в мікрохвильовку, і так до утворення однорідної маси. Решта півсклянки стружки відкладіть.
цукерки
3. Додайте авокадо в ємність з розплавленої стружкою, туди ж всипте стружку, що ні розтопили, перемішайте. Охолодіть отриману суміш протягом 1 годину.
цукерки
4. Столовою ложкою наберіть суміш, скачайте з неї кульки одного розміру.
цукерки
5. Насипте какао-порошок в окрему ємність, по черзі обкатайте в какао все кульки.

Схожі рецепти