М'ясний рулет з макаронами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Уявіть, у вас на кухні є фарш, сир і макаронні вироби. Що ви зробите з цих інгредієнтів? Мабуть відваріть макарони, обсмажити фарш, потім з'єднайте їх і натрёте сир. Є й інший варіант.
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати м'ясний рулет з макаронами і сиром. Ситне і красиве гаряче блюдо стане відкриттям на святковому столі. Зверху буде фарш, а всередині - сирна начинка. Також зробимо соус, який дасть не тільки додатковий смаковий відтінок, але і красиву скориночку.
- Фарш із яловичини - 1 кілограм
- Панірувальні сухарі - 50 грам
- Яйце - 2 штуки
- Макарони - 400 грам (дрібні)
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Часниковий порошок - 2 чайних ложки
- Петрушка суха - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Томатний гострий соус - 3 Ст. Ложки
- Кетчуп - 120 мілілітрів(50 мл - в фарш, 70 мл - в соус)
- Соус "барбекю" - 70 мілілітрів
- Моцарелла - 100 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
- Вустерський соус - 1 Чайна ложка
1. Для початку відваріть до стану "аль денте" макарони. У великій мисці змішайте фарш, петрушку, часник, сіль, перець, кетчуп, соуси "барбекю" і томатний. Також дрібно наріжте цибулю.
2. Потім 2/3 маси розподіліть на дну і з боків прямокутної форми для випічки, попередньо застеливши фольгу.
3. До гарячих макаронів натріть сир. Все перемішайте.
4. Потім в центр фаршу викладіть сирну начинку, зробивши бортики.
5. Далі залишилися фаршем закрийте начинку зверху і з боків.
6. Тепер запікайте рулет 40 хвилин при 180 градусах в духовці.
7. Після цього зробіть соус, змішавши кетчуп, цукор і Вустерський соус. Змастіть блюдо сумішшю зверху.
8. Запікайте м'ясний рулет ще 10 хвилин. Подавайте його, порізавши шматочками. Смачного!