Рецепт М'ясний рулет з сиром фото

М'ясний рулет з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

З ароматної і соковитою яловичини можна зробити неймовірно смачний, апетитний м'ясний рулет з сиром в домашніх умовах. Його можна подавати до столу в якості закуски або з улюбленим гарніром.

Опис приготування:

Це досить простий рецепт м'ясного рулету з сиром, яким можна урізноманітнити щоденний і святковий стіл. Підійде не тільки яловичина, але і маложирна свинина або м'ясне асорті. Використовувати для цього рецепта можна абсолютно будь-які спеції, ароматні приправи і сушені трави.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Томатний сік - 100 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Сушена зелень - 1 щіпка
  • Сир - 200 грам
м'ясний рулет з сиром - фото крок 1
1. Набір інгредієнтів в рецепт приготування м'ясного рулету з сиром може варіюватися, в залежності від ваших смакових уподобань. Замість томатного соку для м'яса можна використовувати гострий соус, наприклад, щоб додати страві особливу пікантність. Також в фарш можна додати трохи цибулі або моркви, наприклад.
м'ясний рулет з сиром - фото крок 2
2. Яловичину вимити, обсушити трохи і нарізати середніми шматочками. Пропустити через м'ясорубку і відправити в глибоку миску. Вбити яйця, додати панірувальні сухарі. Часник очистити і пропустити через прес (можна подрібнити ножем). Посолити і поперчити за смаком, додати зелень за смаком або приправи.
м'ясний рулет з сиром - фото крок 3
3. Обробну дошку або робочу поверхню застелити харчовою плівкою. Викласти фарш, розрівняти і сформувати прямокутник. Такий же м'ясний рулет з сиром в домашніх умовах можна зробити і з тонко нарізаний скибочок м'яса, проте в даному варіанті він буде ніжніше.
м'ясний рулет з сиром - фото крок 4
4. Поверхня м'яса накрити тонко нарізаними скибочками сиру. Використовувати можна плавлений бутербродний сир, твердий або моцарелу, наприклад.
м'ясний рулет з сиром - фото крок 5
5. За допомогою харчової плівки, акуратно підтримуючи за її край, згорнути фарш в рулет і викласти у жароміцних форму, попередньо змащену маслом або застелену пергаментом. Надіслати форму в розігріту духовку приблизно на 1 час. Щоб рулет не став підрум'янюватися завчасно, зверху форму можна накрити фольгою на перші 30 хвилин.

Схожі рецепти