М'ясний рулет з макаронами
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите готувати рулети з фаршу і шукайте нові ідеї? Тоді саме для вас пропоную соковитий, красивий при подачі і досить ситний м'ясний рулет з макаронами, яким не соромно нагодувати гостей.
М'ясний рулет з макаронами - це відмінний варіант повноцінного обіду чи вечері в цікавій подачі. Приготувати його досить просто, а результат здатний приємно здивувати.
- М'ясо - 500 грам
- Макарони - 100-150 грам
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 1-2 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Спеції для м'яса - 1 щіпка
1. Як зробити м'ясний рулет з макаронами? Все гранично просто. Для початку необхідно відварити в підсоленій воді макарони на 2 хвилини менше, ніж вказано на упаковці. В даному варіанті використовуються спагетті, але це можуть бути і інші форми.
2. Тим часом вимити, просушити і пропустити через м'ясорубку м'ясо. Додати сіль, перець і спеції за смаком. При бажанні можна додати подрібнений часник або посічену свіжу зелень. Щоб легше було працювати з фаршем, необхідно підготувати невеликий шматочок чистої тканини, змоченою у воді. Фарш викласти на тканину (можна використовувати також пергамент для випічки або фольгу, однак попередньо змастивши маслом) і розрівняти.
3. За цей час макарони вже будуть готові. Їх відкинути на друшляк, просушити і побризкати маслом.
4. Макарони трохи остудити і викласти зверху м'яса.
5. При бажанні можна додати ще тертий сир. Потім за допомогою тканини акуратно загорнути рулет, запечатуючи краю з усіх боків.
7. Рулет можна перекласти у форму для запікання. Яйце збити з дрібкою солі і змастити ним рулет з усіх боків. За допомогою вилки зробити кілька проколів зверху.
8. Рулет присипати подрібненими сухарями і на дно налити трохи рослинного масла. Надіслати в попередньо розігріту духовку на 45-50 хвилин. Коли м'ясний рулет з макаронами в домашніх умовах буде готовий, його трохи остудити і можна подавати до столу.