М'ясо з макаронами
(покроковий рецепт з фото)
Є маса рецептів, як приготувати м'ясо з макаронами. Ось ще один з романтичною назвою "ангельські волосся" (так називають спагетті), який об'єднує в собі макарони, яловичину і імбир.
Таке гаряче блюдо не займе у вас багато часу, зате наситить всю сім'ю і порадує простим класичним смаком. Можна додати до макаронів свіжий шпинат або присипати натертим пармезаном.
Їжте на здоров "я!
- Спагеті - 400 грам
- Фарш яловичий - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Соус томатний - 5 Ст. Ложок (або консервовані томати)
- Вода - 150 мілілітрів (для соусу)
- Сіль, перець - За смаком
Лук подрібнюємо, часник тиснемо через прес і пасеруємо їх на рослинному маслі до прозорого кольору.
Відварюємо спагетті по інструкції на упаковці. Фарш кладемо до цибулі і смажимо, помішуючи, хвилин 5 на середньому вогні.
Далі в сковороду відправляємо томатний соус або консервовані подрібнені томати, подрібнений імбир і всі спеції за смаком, додаємо воду, Тушкуємо ще хвилин 10.
Спагеті відкидаємо на друшляк і розкладаємо по тарілках. Зверху поливаємо м'ясним соусом. Готово! Можна приступати до трапези.