Рецепт М'ясо з макаронами фото

М'ясо з макаронами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Макарони , Фарш
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Є маса рецептів, як приготувати м'ясо з макаронами. Ось ще один з романтичною назвою"Ангельські волосся" (так називають спагетті), який об'єднує в собі макарони, яловичину і імбир.

Опис приготування:

Таке гаряче блюдо не займе у вас багато часу, зате наситить всю сім'ю і порадує простим класичним смаком. Можна додати до макаронів свіжий шпинат або присипати натертим пармезаном.

Їжте на здоров "я!

  • Спагеті - 400 грам
  • Фарш яловичий - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Соус томатний - 5 Ст. Ложок (або консервовані томати)
  • Вода - 150 мілілітрів (для соусу)
  • Сіль, перець - За смаком
 М'ясо з макаронами - фото крок 1
Лук подрібнюємо, часник тиснемо через прес і пасеруємо їх на рослинному маслі до прозорого кольору.
 М'ясо з макаронами - фото крок 2
Відварюємо спагетті по інструкції на упаковці. Фарш кладемо до цибулі і смажимо, помішуючи, хвилин 5 на середньому вогні.
 М'ясо з макаронами - фото крок 3
Далі в сковороду відправляємо томатний соус або консервовані подрібнені томати, подрібнений імбир і всі спеції за смаком, додаємо воду, Тушкуємо ще хвилин 10.
 М'ясо з макаронами - фото крок 4
Спагеті відкидаємо на друшляк і розкладаємо по тарілках. Зверху поливаємо м'ясним соусом. Готово! Можна приступати до трапези.

Схожі рецепти