Гуляш з макаронами
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш з макаронами можна подати на обід. Макарони варяться окремо, а гуляш можна приготувати з будь-якого, улюбленого вами м'яса. Що стосується макаронів, то підійдуть вони будь-якої форми. Приступаємо!
Як приготувати гуляш з макаронами?
1. Яловичину промийте і наріжте кубиками.
2. Цибуля почистіть і наріжте півкільцями.
3. Часник очистіть і нарубати.
4. У великій каструлі нагрійте масло, викладіть цибулю, посипте його цукром і смажте до м'якості протягом 2-3 хвилин. Потім накрийте кришкою, вогонь поставте на повільний і тушкуйте цибулю протягом 10-15 хвилин.
5. Потім зніміть кришку, збільшіть вогонь і смажте цибулю до коричневого кольору. Додайте кмин і смажте, помішуючи, ще хвилинку.
6. Додайте нарізаний смужками болгарський перець, часник і орегано.
7. Через дві хвилини додайте шматочки яловичини, потім перець, перемішайте. Додати сіль, поперчіть. Наполягати вино і бульйон.
8. Доведіть до кипіння, додайте гарячу воду, потім знизьте вогонь до повільного і тушкуйте під кришкою протягом години.
9. Коли яловичина стане м'якою, додайте борошно. Перемішайте, зніміть з вогню залиште на хвилин 10.
10. Поки гуляш буде відпочивати зваріть макарони відповідно до інструкції на їх упаковці.
Гуляш з макаронами готовий!
Смачного!
- Яловичина - 1, 5 кілограма
- Цибуля - 4-5 штук
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Кмин - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Паприка угорська - 1 Ст. Ложка
- Мелений гострий червоний перець - 1 Чайна ложка
- Часник - 3 зубчики
- Чебрець, гілочки - 3 штуки
- Орегано - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Червоне сухе вино - 100 мілілітрів
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Яловичий бульйон - 500 мілілітрів
- Окріп - 500 мілілітрів
- Макарони - 500 грам
1. Яловичину промийте і наріжте кубиками.
2. Цибуля почистіть і наріжте півкільцями.
3. Часник очистіть і нарубати.
4. У великій каструлі нагрійте масло, викладіть цибулю, посипте його цукром і смажте до м'якості протягом 2-3 хвилин. Потім накрийте кришкою, вогонь поставте на повільний і тушкуйте цибулю протягом 10-15 хвилин.
5. Потім зніміть кришку, збільшіть вогонь і смажте цибулю до коричневого кольору. Додайте кмин і смажте, помішуючи, ще хвилинку.
6. Додайте нарізаний смужками болгарський перець, часник і орегано.
7. Через дві хвилини додайте шматочки яловичини, потім перець, перемішайте. Додати сіль, поперчіть. Наполягати вино і бульйон.
8. Доведіть до кипіння, додайте гарячу воду, потім знизьте вогонь до повільного і тушкуйте під кришкою протягом години.
9. Коли яловичина стане м'якою, додайте борошно. Перемішайте, зніміть з вогню залиште на хвилин 10.
10. Поки гуляш буде відпочивати зваріть макарони відповідно до інструкції на їх упаковці.
Гуляш з макаронами готовий!
Смачного!