Рецепт Гуляш з макаронами фото

Гуляш з макаронами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо, Макарони
Пісні страви
На обід, На вечерю, Сімейна вечеря
Гарячі страви

Гуляш з макаронами можна подати на обід. Макарони варяться окремо, а гуляш можна приготувати з будь-якого, улюбленого вами м'яса. Що стосується макаронів, то підійдуть вони будь-якої форми. Приступаємо!

Як приготувати гуляш з макаронами?

1. Яловичину промийте і наріжте кубиками.

2. Цибуля почистіть і наріжте півкільцями.

3. Часник очистіть і нарубати.

4. У великій каструлі нагрійте масло, викладіть цибулю, посипте його цукром і смажте до м'якості протягом 2-3 хвилин. Потім накрийте кришкою, вогонь поставте на повільний і тушкуйте цибулю протягом 10-15 хвилин.

5. Потім зніміть кришку, збільшіть вогонь і смажте цибулю до коричневого кольору. Додайте кмин і смажте, помішуючи, ще хвилинку.

6. Додайте нарізаний смужками болгарський перець, часник і орегано.

7. Через дві хвилини додайте шматочки яловичини, потім перець, перемішайте. Додати сіль, поперчіть. Наполягати вино і бульйон.

8. Доведіть до кипіння, додайте гарячу воду, потім знизьте вогонь до повільного і тушкуйте під кришкою протягом години.

9. Коли яловичина стане м'якою, додайте борошно. Перемішайте, зніміть з вогню залиште на хвилин 10.

10. Поки гуляш буде відпочивати зваріть макарони відповідно до інструкції на їх упаковці.

Гуляш з макаронами готовий!

Смачного!

  • Яловичина - 1, 5 кілограма
  • Цибуля - 4-5 штук
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Кмин - 2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Паприка угорська - 1 Ст. Ложка
  • Мелений гострий червоний перець - 1 Чайна ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Чебрець, гілочки - 3 штуки
  • Орегано - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Червоне сухе вино - 100 мілілітрів
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Яловичий бульйон - 500 мілілітрів
  • Окріп - 500 мілілітрів
  • Макарони - 500 грам
Як приготувати гуляш з макаронами?

1. Яловичину промийте і наріжте кубиками.

2. Цибуля почистіть і наріжте півкільцями.

3. Часник очистіть і нарубати.

4. У великій каструлі нагрійте масло, викладіть цибулю, посипте його цукром і смажте до м'якості протягом 2-3 хвилин. Потім накрийте кришкою, вогонь поставте на повільний і тушкуйте цибулю протягом 10-15 хвилин.

5. Потім зніміть кришку, збільшіть вогонь і смажте цибулю до коричневого кольору. Додайте кмин і смажте, помішуючи, ще хвилинку.

6. Додайте нарізаний смужками болгарський перець, часник і орегано.

7. Через дві хвилини додайте шматочки яловичини, потім перець, перемішайте. Додати сіль, поперчіть. Наполягати вино і бульйон.

8. Доведіть до кипіння, додайте гарячу воду, потім знизьте вогонь до повільного і тушкуйте під кришкою протягом години.

9. Коли яловичина стане м'якою, додайте борошно. Перемішайте, зніміть з вогню залиште на хвилин 10.

10. Поки гуляш буде відпочивати зваріть макарони відповідно до інструкції на їх упаковці.

Гуляш з макаронами готовий!

Смачного!

Схожі рецепти