Рецепт Азіатський Салат з макаронами, яловичиною, брокколі і паростками квасолі фото

Азіатський Салат з макаронами, яловичиною, брокколі і паростками квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Салат з Азії з простими продуктами!

Опис приготування:

Змішайте часник, соєвий соус, оцет, цукор, кунжутну олію, імбир і перець в мірній стаканчику. Віночком вбити майонез до отримання однорідної маси, потім повільно влити, збиваючи вінчиком масло. Зберігати в чистій банці з кришкою.

Отримати 1 л води з 2 столовими ложками солі до кипіння у великій каструлі. Додати макарони і орієнтуючись на вказане на упаковці час, варити, часто помішуючи, додати брокколі за 1 хвилину до готовності. Злити (нЕ полоскати) і викласти на велике деко. Відкладіть, поки підготуєте інші інгредієнти салату.

Помістіть всі інгредієнти салату (крім соєвого імбирний соус) у великій мисці. Перед подачею полити соусом.


  • Часник - 3 зубчики
  • Соєвий соус - 6 Ст. Ложок
  • Рисовий винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
  • Мелений імбир - 1 Чайна ложка
  • Гострий червоний перець - 3/4 чайних ложки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1/4 склянки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Макарони пенне - 500 грам
  • Brokolli - 250 грам
  • Смажена яловичина - 500 грам
  • Терта морква - 3 штуки
  • Червоний перець - 1 штука
  • Паростки квасолі - 2 склянки
  • Зелена цибуля - 3 штуки
  • Смажений арахіс - 1/2 склянки
  • Нарізана свіжа кінза - 1/4 склянки
Змішайте часник, соєвий соус, оцет, цукор, кунжутну олію, імбир і перець в мірній стаканчику. Віночком вбити майонез до отримання однорідної маси, потім повільно влити, збиваючи вінчиком масло. Зберігати в чистій банці з кришкою.

Отримати 1 л води з 2 столовими ложками солі до кипіння у великій каструлі. Додати макарони і орієнтуючись на вказане на упаковці час, варити, часто помішуючи, додати брокколі за 1 хвилину до готовності. Злити (нЕ полоскати) і викласти на велике деко. Відкладіть, поки підготуєте інші інгредієнти салату.

Помістіть всі інгредієнти салату (крім соєвого імбирний соус) у великій мисці. Перед подачею полити соусом.

Схожі рецепти