Азіатський Салат з макаронами, яловичиною, брокколі і паростками квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Салат з Азії з простими продуктами!
Змішайте часник, соєвий соус, оцет, цукор, кунжутну олію, імбир і перець в мірній стаканчику. Віночком вбити майонез до отримання однорідної маси, потім повільно влити, збиваючи вінчиком масло. Зберігати в чистій банці з кришкою.
Отримати 1 л води з 2 столовими ложками солі до кипіння у великій каструлі. Додати макарони і орієнтуючись на вказане на упаковці час, варити, часто помішуючи, додати брокколі за 1 хвилину до готовності. Злити (нЕ полоскати) і викласти на велике деко. Відкладіть, поки підготуєте інші інгредієнти салату.
Помістіть всі інгредієнти салату (крім соєвого імбирний соус) у великій мисці. Перед подачею полити соусом.
- Часник - 3 зубчики
- Соєвий соус - 6 Ст. Ложок
- Рисовий винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
- Мелений імбир - 1 Чайна ложка
- Гострий червоний перець - 3/4 чайних ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1/4 склянки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Макарони пенне - 500 грам
- Brokolli - 250 грам
- Смажена яловичина - 500 грам
- Терта морква - 3 штуки
- Червоний перець - 1 штука
- Паростки квасолі - 2 склянки
- Зелена цибуля - 3 штуки
- Смажений арахіс - 1/2 склянки
- Нарізана свіжа кінза - 1/4 склянки
Отримати 1 л води з 2 столовими ложками солі до кипіння у великій каструлі. Додати макарони і орієнтуючись на вказане на упаковці час, варити, часто помішуючи, додати брокколі за 1 хвилину до готовності. Злити (нЕ полоскати) і викласти на велике деко. Відкладіть, поки підготуєте інші інгредієнти салату.
Помістіть всі інгредієнти салату (крім соєвого імбирний соус) у великій мисці. Перед подачею полити соусом.