Азіатський салат з імбиром і чилі
(покроковий рецепт з фото)
Азіатський салат із червонокачанної капусти з імбиром і чилі - це відмінний гарнір до м'яса, птиці та риби. Свіжий вітамінний салат з приємною гостротою імбиру і пекучого перчика. Приємного!
Для азіатського салату немає певного рецепту, єдине, що незмінно - це заправка з соєвого соусу, рисового оцту і кунжутного масла. У салат також можна додати куряче м'ясо.
- Капуста червонокачанна - 300 грам
- Морква - 100 грам
- Перець болгарський жовтий - 100 грам
- Перець червоний пекучий - За смаком
- Імбир - 1 Ст. Ложка (тертий)
- Кунжут - 1 Ст. Ложка (підсмажений)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Оцет рисовий - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (кунжутне)
Овочі вимийте, очистіть моркву, імбир. Перець розрізати навпіл, видаліть серцевину і насіння.
Капусту дрібно наріжте, моркву натріть на тертці корейської, солодкий і гострий перець наріжте соломкою, імбир подрібніть.
Для заправки змішайте соєвий соус, рисовий оцет, кунжутну олію, цукор. З'єднайте овочі в мисці, додайте кунжут і заправку, перемішайте. За бажанням додайте свіжу петрушку.
Дайте салату настоятися пару хвилин. Смачного!