Рецепт Азіатський салат з імбиром і чилі фото

Азіатський салат з імбиром і чилі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Капуста , Червона капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати , Гостре
Кількість порцій: 5
Час приготування: 10 хв.

Азіатський салат із червонокачанної капусти з імбиром і чилі - це відмінний гарнір до м'яса, птиці та риби. Свіжий вітамінний салат з приємною гостротою імбиру і пекучого перчика. Приємного!

Опис приготування:

Для азіатського салату немає певного рецепту, єдине, що незмінно - це заправка з соєвого соусу, рисового оцту і кунжутного масла. У салат також можна додати куряче м'ясо.

  • Капуста червонокачанна - 300 грам
  • Морква - 100 грам
  • Перець болгарський жовтий - 100 грам
  • Перець червоний пекучий - За смаком
  • Імбир - 1 Ст. Ложка (тертий)
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка (підсмажений)
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Оцет рисовий - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (кунжутне)
азіатський салат з імбиром і чилі - фото крок 1
Овочі вимийте, очистіть моркву, імбир. Перець розрізати навпіл, видаліть серцевину і насіння.
азіатський салат з імбиром і чилі - фото крок 2
Капусту дрібно наріжте, моркву натріть на тертці корейської, солодкий і гострий перець наріжте соломкою, імбир подрібніть.
азіатський салат з імбиром і чилі - фото крок 3
Для заправки змішайте соєвий соус, рисовий оцет, кунжутну олію, цукор. З'єднайте овочі в мисці, додайте кунжут і заправку, перемішайте. За бажанням додайте свіжу петрушку.
азіатський салат з імбиром і чилі - фото крок 4
Дайте салату настоятися пару хвилин. Смачного!

Схожі рецепти