Азіатський салат з капусти
(покроковий рецепт з фото)
У мене на кухні завжди є кілька свіжих овочів для салату. Їх я додаю до обіду, коли організму необхідно отримати клітковини. Але не все ж є одне і теж, тому я знайшла дещо новеньке.
Наприклад, я нещодавно дізналася, як приготувати азіатський салат з капусти. Чим він відрізняється від звичного нам, так це заправкою. Її ми замішані самі з знайомого нам соєвого соусу і пари гостро-солодких смакових ноток. Блюдо просте, адже нічого не потрібно смажити або варити, а тільки нарізати і змішати.
- Перець халапеньо - 0, 5 штуки
- Червонокачанна капуста - 0, 5 штуки
- Шпинат - 150 грам
- Морква - 1-2 штук
- Болгарський червоний перець - 0, 5 штуки
- Зелена цибуля - 3 штуки (перо)
- Арахіс солоний - 80 грам
- Braai - 30 грам
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Вапно - 2 штуки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Рибний соус - 0, 5 чайних ложки
- Імбир мелений - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2 щіпки
1. Спочатку зробіть заправку. У миску вичавіть сік лайм.
2. До нього додайте мед, рибний і соєвий соус, а також імбир. Суміш перемішайте.
3. В кінці додайте дрібно нашатковану халапеньйо.
4. Тепер наріжте тонкою соломкою капусту і шпинат.
5. Наріжте тонко цибулю, морква і болгарський перець. Дрібно нарубати кинзу.
6. Овочі та зелень викладіть в салатницю. Додайте заправку.
7. Салат перемішайте. Додайте арахіс і сіль. Смачного!