Азіатський салат з локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Азіатський салат з локшиною відноситься до тієї категорії страв, які готуються за лічені хвилини, а результат перевершує всі очікування. Пряний, ароматний, незвичайний і в той же час дуже смачний!
Крім безпосередньо локшини в салат можна додати практично будь-які продукти: копчену ковбасу, рибні консерви, овочі, кукурудзу, яйця, сир і масу інших. Доступність основних інгредієнтів дозволяє хоч кожен день готувати нову оригінальну закуску, причому, як показує практика, рідко хто з першого разу вгадує, з чого вона складається.
- Локшина - 200 грам
- Пекінська капуста - 1/2 штуки
- Фіолетова капуста - 1/2 штуки
- Шпинат - 1/2 пучка
- Болгарський перець - 3 штуки
- Braai - 1 пучок
- Цибуля - 3 штуки
- Огірки - 3 штуки
- Смажений кешью - 300 грам
- Вапно - 1 штука
- Рослинна олія - 8 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 8 Ст. Ложок
- Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
- Імбир - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Халапеньо - 2 штуки
1. Змішайте масло, сік лайма, соєвий соус, кунжутну олію, цукор, 2 зубчики часнику і подрібнений імбир.
2. Додайте в соус подрібнену кінзу і халапеньйо. Перемішайте.
3. Приготуйте локшину в киплячій підсоленій воді.
4. Змішайте нашатковану пекінську, фіолетову капусту, болгарський перець, огірок, шпинат, цибуля і кешью.
5. Змішайте овочі з локшиною. Подавайте азіатський салат, полив приготованим пряним соусом.