Азіатський салат з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування азіатського салату з лососем, пекінською капустою, червоною капустою, морквою, мигдалем і курагою.
Розігріти духовку. Вистелити деко листами для випічки. Викласти філе лосося на деко, приправити сіллю і перцем. Випікати рибу від 8 до 10 хвилин. Дати лососеві охолонути, після чого нарізати рибу великими шматками.
У великій мисці збити оцет, масло і мед, приправити сіллю і перцем. Відкласти в сторону 2 столові ложки соусу.
У соус, що залишився додати пекінську капусту, червону капусту, морква, цибуля, мигдаль і абрикоси. Перемішати.
Розділити салат на чотири порції, викласти зверху лосося. Полити соусом і подавати.
- Філе лосося без шкіри - 2 штуки
- Сіль і мелений перець - - За смаком
- Рисового оцту - 1/4 склянки
- Кунжутного масла - 3 Ст. Ложки
- Меду - 2 Ст. Ложки
- Великі моркви - 2 штуки
Розігріти духовку. Вистелити деко листами для випічки. Викласти філе лосося на деко, приправити сіллю і перцем. Випікати рибу від 8 до 10 хвилин. Дати лососеві охолонути, після чого нарізати рибу великими шматками.
У великій мисці збити оцет, масло і мед, приправити сіллю і перцем. Відкласти в сторону 2 столові ложки соусу.
У соус, що залишився додати пекінську капусту, червону капусту, морква, цибуля, мигдаль і абрикоси. Перемішати.
Розділити салат на чотири порції, викласти зверху лосося. Полити соусом і подавати.
У великій мисці збити оцет, масло і мед, приправити сіллю і перцем. Відкласти в сторону 2 столові ложки соусу.
У соус, що залишився додати пекінську капусту, червону капусту, морква, цибуля, мигдаль і абрикоси. Перемішати.
Розділити салат на чотири порції, викласти зверху лосося. Полити соусом і подавати.