Рецепт Азіатський салат з лососем фото

Азіатський салат з лососем
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Рецепт приготування азіатського салату з лососем, пекінською капустою, червоною капустою, морквою, мигдалем і курагою.

Опис приготування:

Розігріти духовку. Вистелити деко листами для випічки. Викласти філе лосося на деко, приправити сіллю і перцем. Випікати рибу від 8 до 10 хвилин. Дати лососеві охолонути, після чого нарізати рибу великими шматками.

У великій мисці збити оцет, масло і мед, приправити сіллю і перцем. Відкласти в сторону 2 столові ложки соусу.

У соус, що залишився додати пекінську капусту, червону капусту, морква, цибуля, мигдаль і абрикоси. Перемішати.

Розділити салат на чотири порції, викласти зверху лосося. Полити соусом і подавати.

  • Філе лосося без шкіри - 2 штуки
  • Сіль і мелений перець - - За смаком
  • Рисового оцту - 1/4 склянки
  • Кунжутного масла - 3 Ст. Ложки
  • Меду - 2 Ст. Ложки
  • Великі моркви - 2 штуки
Розігріти духовку. Вистелити деко листами для випічки. Викласти філе лосося на деко, приправити сіллю і перцем. Випікати рибу від 8 до 10 хвилин. Дати лососеві охолонути, після чого нарізати рибу великими шматками.

У великій мисці збити оцет, масло і мед, приправити сіллю і перцем. Відкласти в сторону 2 столові ложки соусу.

У соус, що залишився додати пекінську капусту, червону капусту, морква, цибуля, мигдаль і абрикоси. Перемішати.

Розділити салат на чотири порції, викласти зверху лосося. Полити соусом і подавати.

Схожі рецепти