М'ясний рулет з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо звичайні котлети в якості доповнення до гарніру вам вже набридли, а без м'яса у вас прийом їжі не обходиться, - тоді рекомендую оригінальний і простий рецепт м'ясного рулету з овочами. Смачно!
Такий м'ясний рулет з овочами в домашніх умовах виходить дуже смачним і ситним. При цьому ви можете приготувати як один великий рулет, так і багато маленьких. Точно так же цей рецепт приготування м'ясного рулету з овочами дозволяє їх готувати і на сковороді, і запікати в духовці, і готувати на пару… В будь-якому випадку, я вам рекомендую його приготувати хоч раз, щоб переконається, що це дуже смачно!
- Свиная грудинка - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Огірок солоний - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Борошно - 100 грам
1. Грудинку нарезаем на 4 однакових шматочка, і кожен ретельно відіб'ємо молотком. Натираємо сіллю, перцем і приправами з двох сторін кожен шматок.
2. На підготовлені шматочки м'яса викладаємо подрібнені часник, морквину і огірок. Звертаємо туго рулетики, і, якщо потрібно, пов'язуємо їх.
3. Тепер в одну миску насипаємо борошно, в іншу - яйце, і трохи його зіб'ємо. Тепер кожен рулетик занурюємо спочатку в яйце, а потім в борошно. І обсмажуємо на рослинному маслі.
4. От і все! Смачного!