Рецепт Фарширований курячий рулет фото

Фарширований курячий рулет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Страви з начинкою , Рулети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Як приготувати фарширований курячий рулет? Все дуже просто: використовуйте незбиране куряче філе і будь-які овочі для начинки. Смачне і універсальне блюдо, що подають на стіл гарячим або холодним.

Опис приготування:

Такий рулет хороший тим, що його можна подати як гарячого або як холодну закуску для бутербродів або нарізки. Замість червоного болгарського перцю можна начинити рулет кабачками, цибулею, сиром і зеленню. Рулет можна обернути в фольгу або зав'язати нитками.

  • Куряче філе - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Каррі - 0, 5 чайних ложки
  • Лимон - 2 скибочки
  • Лавровий лист - 1-2 штук
фарширований курячий рулет - фото крок 1
1. Вимийте куряче філе, застелите його плівкою і трохи відбийте молотком, але не сильно, щоб зберегти товщину м'яса. Посоліть і поперчіть його, додайте каррі.
фарширований курячий рулет - фото крок 2
2. Очистіть болгарський перець від насіння і наріжте його скибочками, викладіть перець по центру курячого філе.
фарширований курячий рулет - фото крок 3
3. Загорніть куряче філе з начинкою рулетиком.
фарширований курячий рулет - фото крок 4
4. Зауважте рулет нитками і викладіть у форму для запікання, додайте пару скибочок лимона і лавровий лист.
фарширований курячий рулет - фото крок 5
5. Запікайте рулет в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин.
фарширований курячий рулет - фото крок 6
6. Акуратно видаліть нитку і подавайте рулет до столу гарячим або після охолодження.

Схожі рецепти