Фарширований курячий рулет
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Як приготувати фарширований курячий рулет? Все дуже просто: використовуйте незбиране куряче філе і будь-які овочі для начинки. Смачне і універсальне блюдо, що подають на стіл гарячим або холодним.
Опис приготування:
Такий рулет хороший тим, що його можна подати як гарячого або як холодну закуску для бутербродів або нарізки. Замість червоного болгарського перцю можна начинити рулет кабачками, цибулею, сиром і зеленню. Рулет можна обернути в фольгу або зав'язати нитками.
- Куряче філе - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Каррі - 0, 5 чайних ложки
- Лимон - 2 скибочки
- Лавровий лист - 1-2 штук
1. Вимийте куряче філе, застелите його плівкою і трохи відбийте молотком, але не сильно, щоб зберегти товщину м'яса. Посоліть і поперчіть його, додайте каррі.
2. Очистіть болгарський перець від насіння і наріжте його скибочками, викладіть перець по центру курячого філе.
3. Загорніть куряче філе з начинкою рулетиком.
4. Зауважте рулет нитками і викладіть у форму для запікання, додайте пару скибочок лимона і лавровий лист.
5. Запікайте рулет в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин.
6. Акуратно видаліть нитку і подавайте рулет до столу гарячим або після охолодження.