Фарширований курячий рулет
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати фарширований курячий рулет? Все дуже просто: використовуйте незбиране куряче філе і будь-які овочі для начинки. Смачне і універсальне блюдо, що подають на стіл гарячим або холодним.
Такий рулет хороший тим, що його можна подати як гарячого або як холодну закуску для бутербродів або нарізки. Замість червоного болгарського перцю можна начинити рулет кабачками, цибулею, сиром і зеленню. Рулет можна обернути в фольгу або зав'язати нитками.
- Куряче філе - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Каррі - 0, 5 чайних ложки
- Лимон - 2 скибочки
- Лавровий лист - 1-2 штук
1. Вимийте куряче філе, застелите його плівкою і трохи відбийте молотком, але не сильно, щоб зберегти товщину м'яса. Посоліть і поперчіть його, додайте каррі.
2. Очистіть болгарський перець від насіння і наріжте його скибочками, викладіть перець по центру курячого філе.
3. Загорніть куряче філе з начинкою рулетиком.
4. Зауважте рулет нитками і викладіть у форму для запікання, додайте пару скибочок лимона і лавровий лист.
5. Запікайте рулет в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин.
6. Акуратно видаліть нитку і подавайте рулет до столу гарячим або після охолодження.