Фарширований курячий стегенце
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати гостей і близьких неймовірно оригінальним і смачним гарячим блюдом? Тоді ось вам рецепт приготування курячого стегенця з незвичайною, але надзвичайно простий начинкою. Пробуйте!
Хочу розповісти вам, як приготувати фарширований курячий стегенце з омлетом і зеленню. Вельми незвично, чи не так? Начинка дуже ніжна і чудово поєднується з курячим м'ясом. При бажанні ви можете додати також трохи відвареного рису, наприклад. Це приголомшливе блюдо для обіду або вечері, так що не проходьте повз!
- Окорочок - 4 штуки
- Яйце - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Зелень - За смаком
1. Стегенця вимийте, обсушити паперовою серветкою. Переверніть і акуратно розріжте так, щоб не пошкодити шкірку.
2. Потрібно відділити від м'яса кісточку.
3. Накрийте харчової плівкою і трохи відбийте.
4. Після посоліть трохи і при бажанні додайте спеції за смаком.
5. На сковороду відправте яйця і збийте їх небагато виделкою. Додайте трішки солі.
6. Тим часом вимийте і висушіть зелень, подрібніть. В даному випадку це цибуля, але ви можете взяти то, що вам більше до душі.
7. Одержаний омлет наріжте на 4 частини.
8. Викладіть по шматочку на кожен окорочек.
9. І присипте зеленню.
10. Залишилося тільки акуратно згорнути м'ясо в рулетки.
11. Викладіть м'ясо в жароміцних форму, змастивши стегенця трохи рослинним маслом, і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
12. Запікайте приблизно півгодинки, поки не утвориться рум'яна кірочка. Перед подачею акуратно наріжте окорочек порційними шматочками. Смачного!