Фарширований рулет з сьомги з рисом і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Фарширований рулет з сьомги з рисом і шпинатом - делікатесний рулет для святкового столу, який нікого не залишить байдужим. Дуже ефектне блюдо, хоча готується - вельми просто.
Фарширований рулет з сьомги з рисом і шпинатом - це дуже красиво, смачно і ефектно, а значить - це відмінно підходить для святкового столу. Я такий рулет зазвичай охолоджую, нарізаю і подаю в якості холодної закуски, хоча теоретично його можна подавати і як гарячу страву. В обох випадках - дуже смачно і апетитно.
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Шпинат - 150 грам
- Сіль, перець - - За смаком
- Рис відварний - 150 грам
- Лимонна цедра - 2 чайних ложки
- Філе червоної риби - 500 грам
- Тертий сир - 100 грам
У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо в ньому дрібно нарізану цибулю до м'якості. Коли цибуля стане м'яким - додаємо шпинат і готуємо на середньому вогні ще пару хвилин. Солимо, перчимо і знімаємо з плити.
Змішуємо отриману масу з відвареним до готовності рисом і лимонною цедрою.
З рибного філе знімаємо шкірку.
На підготовлене рибне філе рівномірним шаром викладаємо шпинатну масу.
Зверху посипаємо тертим сиром.
Загортаємо все це справа в рулет, закріплюємо харчовими нитками. Запікаємо рулет в духовці, розігрітій до 190 градусів, протягом 15-20 хвилин.
Залишається тільки нарізати і подати рулет в теплому або холодному вигляді. Смачного!