Рецепт Фарширований рулет з сьомги з рисом і шпинатом фото

Фарширований рулет з сьомги з рисом і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Крупи , Шпинат , Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід , Новий рік , Різдво , Сімейна вечеря
Фаршировані
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Фарширований рулет з сьомги з рисом і шпинатом - делікатесний рулет для святкового столу, який нікого не залишить байдужим. Дуже ефектне блюдо, хоча готується - вельми просто.

Опис приготування:

Фарширований рулет з сьомги з рисом і шпинатом - це дуже красиво, смачно і ефектно, а значить - це відмінно підходить для святкового столу. Я такий рулет зазвичай охолоджую, нарізаю і подаю в якості холодної закуски, хоча теоретично його можна подавати і як гарячу страву. В обох випадках - дуже смачно і апетитно.

  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Шпинат - 150 грам
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Рис відварний - 150 грам
  • Лимонна цедра - 2 чайних ложки
  • Філе червоної риби - 500 грам
  • Тертий сир - 100 грам
фарширований рулет з сьомги з рисом і шпинатом - фото крок 1
У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо в ньому дрібно нарізану цибулю до м'якості. Коли цибуля стане м'яким - додаємо шпинат і готуємо на середньому вогні ще пару хвилин. Солимо, перчимо і знімаємо з плити.
фарширований рулет з сьомги з рисом і шпинатом - фото крок 2
Змішуємо отриману масу з відвареним до готовності рисом і лимонною цедрою.
фарширований рулет з сьомги з рисом і шпинатом - фото крок 3
З рибного філе знімаємо шкірку.
фарширований рулет з сьомги з рисом і шпинатом - фото крок 4
На підготовлене рибне філе рівномірним шаром викладаємо шпинатну масу.
фарширований рулет з сьомги з рисом і шпинатом - фото крок 5
Зверху посипаємо тертим сиром.
фарширований рулет з сьомги з рисом і шпинатом - фото крок 6
Загортаємо все це справа в рулет, закріплюємо харчовими нитками. Запікаємо рулет в духовці, розігрітій до 190 градусів, протягом 15-20 хвилин.
фарширований рулет з сьомги з рисом і шпинатом - фото крок 7
Залишається тільки нарізати і подати рулет в теплому або холодному вигляді. Смачного!

Схожі рецепти