Суп із сьомги з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Я, наприклад, Краще вже смажену або запечену червону рибу, але не варто забувати про те, що з такої риби виходить ще і дуже смачний суп. Розповім про те, як приготувати суп з сьомги з рисом.
Суп легкий, але поживний. Готується він у кращих традиціях азіатської кухні, з додаванням кінзи, імбиру, соєвого соусу. Сьомгу можна замінити лососем або іншим видом червоної риби (краще жирної). Сюди не додають картоплю, а його роль виконує рис, який готується окремо.
- Мал - 1 Склянка
- Сьомга - 1 кілограм
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
- Braai - 1 пучок
- Імбир подрібнений - 1, 5 Ст. Ложки (свіжий корінь)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Курячий бульйон - 0, 5 L
- Вода - 1 літр
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Рисовий оцет - За смаком
1
Промийте рис і відваріть його заздалегідь, потім перекладіть в миску.
2
Вимийте філе сьомги і наріжте його на 8 частин, перекладіть в миску і додайте до нього соєвий соус і кунжутне масло.
3
У каструлю налийте бульйон і воду, надішліть її на вогонь і доведіть до кипіння, викладіть відварений рис, стебла кінзи (листочки обірвемо і відкладіть в сторону), імбир, трохи солі. Варіть на слабкому вогні 15 хвилин.
4
Через необхідний час додайте рибу, варіть після закипання 5 хвилин. Видаліть стебла кінзи і за смаком додайте рисовий оцет.
5
Подавайте суп гарячим, прикрасьте його рубаною кінзою і зеленою цибулею. Смачного!