Рецепт Суп із сьомги з рисом фото

Суп із сьомги з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Риба та морепродукти, Крупи, Мал, Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Я, наприклад, Краще вже смажену або запечену червону рибу, але не варто забувати про те, що з такої риби виходить ще і дуже смачний суп. Розповім про те, як приготувати суп з сьомги з рисом.

Суп легкий, але поживний. Готується він у кращих традиціях азіатської кухні, з додаванням кінзи, імбиру, соєвого соусу. Сьомгу можна замінити лососем або іншим видом червоної риби (краще жирної). Сюди не додають картоплю, а його роль виконує рис, який готується окремо.

  • Мал - 1 Склянка
  • Сьомга - 1 кілограм
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
  • Braai - 1 пучок
  • Імбир подрібнений - 1, 5 Ст. Ложки (свіжий корінь)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Курячий бульйон - 0, 5 L
  • Вода - 1 літр
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Рисовий оцет - За смаком
1
Промийте рис і відваріть його заздалегідь, потім перекладіть в миску.
2
Вимийте філе сьомги і наріжте його на 8 частин, перекладіть в миску і додайте до нього соєвий соус і кунжутне масло.
3
У каструлю налийте бульйон і воду, надішліть її на вогонь і доведіть до кипіння, викладіть відварений рис, стебла кінзи (листочки обірвемо і відкладіть в сторону), імбир, трохи солі. Варіть на слабкому вогні 15 хвилин.
4
Через необхідний час додайте рибу, варіть після закипання 5 хвилин. Видаліть стебла кінзи і за смаком додайте рисовий оцет.
5
Подавайте суп гарячим, прикрасьте його рубаною кінзою і зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти