Суп з філе сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Рибні супчики любить не кожен. Але суп, приготований за цим рецептом, сподобається навіть дітям. У нього немає яскраво вираженого рибного запаху, а смачні овочі та вершковий бульйон створюють приголомшливий смак!
Ніжні шматочки риби, смачні овочі та приголомшливо смачний вершковий бульйон ... Ну, хто відязикаться від тарілочки цього смачного супу? ! Вам вже захотілося його зварити? З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати суп з філе сьомги і смачно нагодувати всю сім'ю. Готується суп легко і швидко. Можна готувати його на воді, а можна на рибному або овочевому бульйоні.
- Філе сьомги - 300 грам
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Брокколі - 1/2 штуки
- Селера - 1 штука (стебло)
- Зелений горошок - 100 грам
- Вершкове масло - 30-40 грам
- Молоко - 100-150 мілілітрів (або вершки)
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Зелень кропу - 30 грам
- Лук-пориста - 1 скибочку (по бажанню)
Ось практично всі інгредієнти для супу. Горошок можна взяти заморожений, можна замінити його спаржевої квасолею.
Чистимо і нарізаємо овочі для супу.
Розігріваємо на сковороді вершкове масло і обсмажуємо на вогні трохи більше середнього хвилин 7-8 овочі, посолити і поперчити їх.
Наріжемо брокколі і рибне філе на шматочки.
У каструлю наливаємо близько 1.5 літра води, доводимо до кипіння і додаємо овочі зі сковороди, брокколі і зелений горошок. Варимо хвилин 7-8.
Додаємо в суп молоко або вершки.
І додаємо шматочки сьомги. Варимо після закипання хвилини 3.
Додамо дрібно нарізану зелень і, якщо необхідно, сіль. Прибираємо каструлю з вогню і даємо супу настоятися хвилини 3-4.