Рецепт Суп з філе сьомги фото

Суп з філе сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Рибні супчики любить не кожен. Але суп, приготований за цим рецептом, сподобається навіть дітям. У нього немає яскраво вираженого рибного запаху, а смачні овочі та вершковий бульйон створюють приголомшливий смак!

Опис приготування:

Ніжні шматочки риби, смачні овочі та приголомшливо смачний вершковий бульйон ... Ну, хто відязикаться від тарілочки цього смачного супу? ! Вам вже захотілося його зварити? З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати суп з філе сьомги і смачно нагодувати всю сім'ю. Готується суп легко і швидко. Можна готувати його на воді, а можна на рибному або овочевому бульйоні.

  • Філе сьомги - 300 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Брокколі - 1/2 штуки
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Зелений горошок - 100 грам
  • Вершкове масло - 30-40 грам
  • Молоко - 100-150 мілілітрів (або вершки)
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Зелень кропу - 30 грам
  • Лук-пориста - 1 скибочку (по бажанню)
суп з філе сьомги - фото крок 1
Ось практично всі інгредієнти для супу. Горошок можна взяти заморожений, можна замінити його спаржевої квасолею.
суп з філе сьомги - фото крок 2
Чистимо і нарізаємо овочі для супу.
суп з філе сьомги - фото крок 3
Розігріваємо на сковороді вершкове масло і обсмажуємо на вогні трохи більше середнього хвилин 7-8 овочі, посолити і поперчити їх.
суп з філе сьомги - фото крок 4
Наріжемо брокколі і рибне філе на шматочки.
суп з філе сьомги - фото крок 5
У каструлю наливаємо близько 1.5 літра води, доводимо до кипіння і додаємо овочі зі сковороди, брокколі і зелений горошок. Варимо хвилин 7-8.
суп з філе сьомги - фото крок 6
Додаємо в суп молоко або вершки.
суп з філе сьомги - фото крок 7
І додаємо шматочки сьомги. Варимо після закипання хвилини 3.
суп з філе сьомги - фото крок 8
Додамо дрібно нарізану зелень і, якщо необхідно, сіль. Прибираємо каструлю з вогню і даємо супу настоятися хвилини 3-4.

Схожі рецепти