Крем-суп з сьомги
(покроковий рецепт з фото)
До чого я обожнюю крем-супи! Найкраще вони виходять з риби або томатів, але обов'язково з додаванням вершків. Цей суп тане в роті і обволікає все небо. Я хочу вам запропонувати подібний рецепт.
Думаю, що вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати крем-суп з сьомги. Уже не перший раз варю такий супчик. Дуже вже мені подобається вершковий смак в поєднанні з червоною рибою. А ще й ситно виходить. На обід таке блюдо стане ідеальним варіантом, тим більше, що його не так вже й довго готувати.
- Лосось - 200-300 грам (філе)
- Картопля - 4 штуки
- Помідор - 3-4 штук
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вершки - 250 мілілітрів
- Вода - 1 літр
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Спочатку потрібно подрібнити всі інгредієнти. Сьомгу, картопля і цибуля наріжте кубиками. Морква і помідори натріть на тертці.
У каструлі з товстим дном підсмажте моркву з цибулею до напівготовності.
Додайте томати. Гасіть овочі протягом 3-х хвилин.
У каструлю влийте воду. Доведіть її до кипіння, а потім додайте картоплю, сіль і перець.
Як тільки картопля буде готовий, додайте в суп рибу і вершки. Варіть ще 3 хвилини.
В кінці додайте зелень. Смачного!