Суп з черевець сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Хочеться влаштувати для сім'ї рибний день? Немає нічого простіше! Щоб здивувати близьких, приготуйте шикарний суп з сьомги. Це поживна і корисна страва стане шедевром вашого кулінарного мистецтва.
Перед вами приголомшливий рецепт приготування рибного супу. У Крилова читали: "що за вуха, як zhirna, як ніби янтарем затягнувся вона" . Це дійсно дуже смачне блюдо, приготоване з мінімальними витратами. Ціна черевець значно менше, ніж самої риби. Їх покупка буде оптимальним рішенням, тому що за жирністю і змістом амінокислот ця частина тушки ніяк не поступається стейку сьомги. Приготування не забере багато часу, а результат перевершить всі очікування.
- Черевця сьомги - 600 грам
- Картопля - 6 штук
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Вершки 21% - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Перед тим як приготувати суп з черевець сьомги, викладіть рибу на дошку для оброблення, за допомогою гострого ножа зніміть з неї шкіру. Плавці не обрізайте. Сьомгу вимийте.
2. Візьміть невелику каструлю, налийте в неї холодної води, поставте на плиту. Після закипання води покладіть в неї черевця. Варіть протягом 10 хвилин.
3. Після того як риба зварилася, дістаньте її з бульйону. Очистіть картопля, цибулю і моркву, опустіть їх в каструлю.
4. Коли овочі зварилися до готовності, дістаньте їх. Лук викинете, а з картоплі і моркви зробіть пюре і відправте назад в бульйон. Покладіть туди ж шматочки сьомги, приправити сіллю, поперчіть, додайте вершки. Продовжуйте варити ще 10 хвилин. Суп з черевець сьомги готовий. Розлийте його по тарілках і прикрасьте зеленню. Смачного!