Юшка з черевець сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і дуже простий супчик з черевець сьомги всім припаде до смаку, до того ж на приготування у вас підуть лічені хвилини.
Скажу вам чесно, в цей рецепт приготування юшки з черевець сьомги ви можете вносити деякі зміни на свій розсуд. Горошок, наприклад, можна замінити рисом, можна додати помідори або перець. Все залежить від вашої уяви, а тут, можна сказати, я пропоную вам класичний рецепт юшки з черевець сьомги.
1) Черевця сьомги ми миємо, чистимо і нарізаємо на невеликі шматочки.
2) Морква ріжемо напівкружечками, а картопля нарізаємо на свій розсуд, але взагалі для юшки овочі прийнято нарізати досить крупно.
3) Горошок промиваємо і кладемо його в глибоку жароміцний каструлі, в неї ж додаємо черевця, картопля і морква. Заливаємо все водою, у мене вийшло десь 3, 5 L, накриваємо кришкою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час.
4) Після закінчення часу вимикаємо духовку, але каструлю не виймати ще 15-20 хвилин.
5) Готову юшку посипаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Виходить неймовірно легкий і ароматний супчик.
- Семга брюшки- 450 грам
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Заморожений зелений горошок - 100 грам
- Чорний перець горошком - 5 штук
- Гвоздика - 3 штуки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Сіль - За смаком
1) Черевця сьомги ми миємо, чистимо і нарізаємо на невеликі шматочки.
2) Морква ріжемо напівкружечками, а картопля нарізаємо на свій розсуд, але взагалі для юшки овочі прийнято нарізати досить крупно.
3) Горошок промиваємо і кладемо його в глибоку жароміцний каструлі, в неї ж додаємо черевця, картопля і морква. Заливаємо все водою, у мене вийшло десь 3, 5 L, накриваємо кришкою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час.
4) Після закінчення часу вимикаємо духовку, але каструлю не виймати ще 15-20 хвилин.
5) Готову юшку посипаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Виходить неймовірно легкий і ароматний супчик.