Рецепт Вершкова юшка з сьомги фото

Вершкова юшка з сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Картопля , Вершки , Сьомга
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На швидку руку
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Хто сказав, що суп - це нудно і не дуже смачно, той не пробував ароматний і наваристий супчик із сьомги з вершками. Такий смак нудним точно вже не назвеш. Спробуйте самі і переконайтеся.

Опис приготування:

Спробуйте приготувати такий смачний супчик. Він не займе у вас багато часу, але ситно нагодує всю сім'ю. Ділюся з вами дуже простим рецептом, як приготувати вершкову юшку з сьомги. Вона точно займе гідне місце в меню вашої родини.

  • Сьомга - 500 грам (філе)
  • Картопля - 5 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Помідори - 3 штуки
  • Вершки нежирні - 200 грам
  • Кріп - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 1, 2 L
1
Прямо в каструлі обсмажте на олії подрібнені цибулю і моркву.
2
Додайте порізані помідори і ще трохи посмажте. З помідорів зніміть шкірку за бажанням.
3
Влийте воду і доведіть до кипіння.
4
Додайте порізану кубиками картоплю, приправити сіллю, поперчіть.
5
Готуйте 10 хвилин.
6
Додайте сьомгу, порізану шматочками, і вершки.
7
Готуйте ще 7-10 хвилин до повної готовності картоплі.
8
Додайте зелень і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти