Юшка з голови сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт допоможе вам приготує надзвичайно смачну і ароматну юшку чудового золотистого кольору з благородним смаком червоної риби.
Всі ми любимо благородну червону рибу за її чудовий смак, але, так само відомо, що це дуже дорогий продукт. Але рецепт приготування юшки з голови сьомги вирішує всі ці питання, і ми отримуємо найсмачніше юшку з економічних інгредієнтів. Коли я засолюють червону сьомгу або готую інші страви з неї, у мене залишаються риб'ячі голови, плавники і черевця, і тоді вся наша сім'я ласувати чудовою юшкою. І, якщо вам так само стало цікаво, як приготувати юшку з голови сьомги, то нижче я пропоную вам докладний рецепт з фото.
- Голова сьомги - 1 штука
- Черевця сьомги - 400 грам
- Картопля - 6 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець духмяний - 2 штуки
- Чорний перець горошком - 6 штук
- Кріп свіжий - 50 грам
- Сіль - - За смаком
Для початку голову сьомги моєму і відрізаємо зябра, черевця так само моєму. Кладемо рибу в глибоку каструлю, солимо, додаємо чорний і запашний перець і варимо протягом 30 хвилин.
Картоплю нарізаємо невеликими кубиками.
Лук так само дрібно ріжемо.
Моркву чистимо і нарізаємо півкільцями.
На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо моркву з цибулею до золотистого кольору.
Коли бульйон буде готовий, ми витягуємо з нього рибу і ставимо її остигати. Бульйон проціджуємо. Коли риба охолоне, нам необхідно відокремити м'ясо від кісток.
У бульйон ми кладемо картоплю і варимо 10 хвилин. Потім додаємо обсмажені цибулю і моркву, м'ясо риби. Варимо ще 5 хвилин і додаємо лавровий лист. І тепер варимо на повільному вогні до повної готовності картоплі. Вимикаємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою і даємо настоятися 20 хвилин. І ваша вуха з голови сьомги готова!