Філе сьомги
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - мій улюблений рецепт приготування філе сьомги в домашніх умовах! готується швидко, виглядає вишукано. Багато інгредієнтів не вимагає, як і особливих умінь, а виходить смачно!
Розповім, як приготувати філе сьомги в домашніх умовах. Спробуйте обов'язково - будете в захваті! За таким рецептом риба не "висихає" в духовці, а залишає весь свій сік і смак. Рекомендую всім!
- Сьомга - 4 штуки(4 філе приблизно по 200 г кожне)
- Лимон - 1 штука (приблизно по три колечка на філе і сік для маринаду)
- Корінь кропу - 2-3 штук
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1-2 штук
- Спеції - За смаком
1. Лист пергамента смажем маслом, викладаємо цибулю, порізаний кільцями. Поверх нього - одне філе, щедро викупане в лимонному соці і посипане спеціями.
2. Далі - шматочки лимона і шматочки корінця кропу. Якщо немає кореня - можете додати пару гілочок свіжого кропу.
3. А тепер звертаємо краю пергаменту.
4. В такому "будиночку" готуємо приблизно 20 хвилин при 180 градусах.
5. Готово! Смачного!