Рецепт Філе сьомги фото

Філе сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Цибуля , Сьомга
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

До вашої уваги - мій улюблений рецепт приготування філе сьомги в домашніх умовах! готується швидко, виглядає вишукано. Багато інгредієнтів не вимагає, як і особливих умінь, а виходить смачно!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати філе сьомги в домашніх умовах. Спробуйте обов'язково - будете в захваті! За таким рецептом риба не"висихає" в духовці, а залишає весь свій сік і смак. Рекомендую всім!

  • Сьомга - 4 штуки(4 філе приблизно по 200 г кожне)
  • Лимон - 1 штука (приблизно по три колечка на філе і сік для маринаду)
  • Корінь кропу - 2-3 штук
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Спеції - За смаком
філе сьомги - фото крок 1
1. Лист пергамента смажем маслом, викладаємо цибулю, порізаний кільцями. Поверх нього - одне філе, щедро викупане в лимонному соці і посипане спеціями.
філе сьомги - фото крок 2
2. Далі - шматочки лимона і шматочки корінця кропу. Якщо немає кореня - можете додати пару гілочок свіжого кропу.
філе сьомги - фото крок 3
3. А тепер звертаємо краю пергаменту.
філе сьомги - фото крок 4
4. В такому"будиночку" готуємо приблизно 20 хвилин при 180 градусах.
філе сьомги - фото крок 5
5. Готово! Смачного!

Схожі рецепти