Фарширований кальмар з рисом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Легке і апетитне блюдо, яким можна підкорити любителів правильного харчування - це фаршировані рисом і яйцем кальмари, запечені в духовці, дуже смачні і низькокалорійні.
Цей рецепт дуже вдало поєднує в собі три різних види білка - кальмара, яйця і рису. Крім того цибулю, пасеровану з томатною пастою, надає приємний смак начинці. А сметана, якої заливають фаршировані кальмари перед відправкою в духовку, робить їх особливо ніжними. Обов'язково зверніть увагу, що при наповненні тушок фаршем покласти його треба стільки, щоб залишилося місце для збільшення в об'ємі рису.
Дивіться, як приготувати фарширований кальмар з рисом і яйцем.
- Кальмар (тушка) - 900 грам
- Крем - 400 грам
- Мал - 250 грам
- Курине яйце - 6 штук
- Цибуля ріпчаста - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Кріп - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
1. Перед тим, як приготувати фарширований кальмар з рисом і яйцем, зваріть рис. Використовуйте звичайний спосіб варіння. Коли рис буде готовий, відкиньте його на друшляк і промийте холодною водою.
2. Поки буде стікати вода з рису, готуйте піджарку. Для цього дрібно нарізану цибулю підсмажте до прозорості і додайте до нього томатну пасту. Продовжуйте смажити ще пару хвилин.
3. Відваріть круто 3 яйця. Наріжте і додайте в рис разом таким же кількістю сирих яєць. Туди ж покладіть піджарку і всипте хмелі-сунелі. Перемішайте. Підсолити і поперчіть.
4. Підготуйте тушки кальмара. Якщо в них є нутрощі, обов'язково позбудьтеся від них. Добре промийте та зніміть шкірку. Отбейте тушки. Натріть сіллю всередині і зовні.
5. Фаршируйте тушки, але не набивайте їх щільно начинкою. Затиснутий кінець zubochistkoy.
6. Обсмажте на сковорідці до утворення легкої скоринки.
7. У духовку при 200 градусах відправте фаршировані кальмари на тій же сковороді. Попередньо залийте їх сметаною. Запікайте 20-30 хвилин - цього буде достатньо. Подавайте блюдо з зеленню. Смачного.