Рецепт Фарширований кальмар з рисом і яйцем фото

Фарширований кальмар з рисом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Морепродукти, Яйця, Крупи, Мал, Кальмари
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Фаршировані

Легке і апетитне блюдо, яким можна підкорити любителів правильного харчування - це фаршировані рисом і яйцем кальмари, запечені в духовці, дуже смачні і низькокалорійні.

Цей рецепт дуже вдало поєднує в собі три різних види білка - кальмара, яйця і рису. Крім того цибулю, пасеровану з томатною пастою, надає приємний смак начинці. А сметана, якої заливають фаршировані кальмари перед відправкою в духовку, робить їх особливо ніжними. Обов'язково зверніть увагу, що при наповненні тушок фаршем покласти його треба стільки, щоб залишилося місце для збільшення в об'ємі рису.

Дивіться, як приготувати фарширований кальмар з рисом і яйцем.

  • Кальмар (тушка) - 900 грам
  • Крем - 400 грам
  • Мал - 250 грам
  • Курине яйце - 6 штук
  • Цибуля ріпчаста - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Кріп - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
фарширований кальмар з рисом і яйцем - фото крок 1
1. Перед тим, як приготувати фарширований кальмар з рисом і яйцем, зваріть рис. Використовуйте звичайний спосіб варіння. Коли рис буде готовий, відкиньте його на друшляк і промийте холодною водою.
фарширований кальмар з рисом і яйцем - фото крок 2
2. Поки буде стікати вода з рису, готуйте піджарку. Для цього дрібно нарізану цибулю підсмажте до прозорості і додайте до нього томатну пасту. Продовжуйте смажити ще пару хвилин.
фарширований кальмар з рисом і яйцем - фото крок 3
3. Відваріть круто 3 яйця. Наріжте і додайте в рис разом таким же кількістю сирих яєць. Туди ж покладіть піджарку і всипте хмелі-сунелі. Перемішайте. Підсолити і поперчіть.
фарширований кальмар з рисом і яйцем - фото крок 4
4. Підготуйте тушки кальмара. Якщо в них є нутрощі, обов'язково позбудьтеся від них. Добре промийте та зніміть шкірку. Отбейте тушки. Натріть сіллю всередині і зовні.
фарширований кальмар з рисом і яйцем - фото крок 5
5. Фаршируйте тушки, але не набивайте їх щільно начинкою. Затиснутий кінець zubochistkoy.
фарширований кальмар з рисом і яйцем - фото крок 6
6. Обсмажте на сковорідці до утворення легкої скоринки.
фарширований кальмар з рисом і яйцем - фото крок 7
7. У духовку при 200 градусах відправте фаршировані кальмари на тій же сковороді. Попередньо залийте їх сметаною. Запікайте 20-30 хвилин - цього буде достатньо. Подавайте блюдо з зеленню. Смачного.

Схожі рецепти