Рецепт Фарширований кальмар з рисом і яйцем фото

Фарширований кальмар з рисом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Морепродукти , Яйця , Крупи , Мал , Кальмари
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення , Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Легке і апетитне блюдо, яким можна підкорити любителів правильного харчування - це фаршировані рисом і яйцем кальмари, запечені в духовці, дуже смачні і низькокалорійні.

Опис приготування:

Цей рецепт дуже вдало поєднує в собі три різних види білка - кальмара, яйця і рису. Крім того цибулю, пасеровану з томатною пастою, надає приємний смак начинці. А сметана, якої заливають фаршировані кальмари перед відправкою в духовку, робить їх особливо ніжними. Обов'язково зверніть увагу, що при наповненні тушок фаршем покласти його треба стільки, щоб залишилося місце для збільшення в об'ємі рису.

Дивіться, як приготувати фарширований кальмар з рисом і яйцем.

  • Кальмар (тушка) - 900 грам
  • Крем - 400 грам
  • Мал - 250 грам
  • Курине яйце - 6 штук
  • Цибуля ріпчаста - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Кріп - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
фарширований кальмар з рисом і яйцем - фото крок 1
1. Перед тим, як приготувати фарширований кальмар з рисом і яйцем, зваріть рис. Використовуйте звичайний спосіб варіння. Коли рис буде готовий, відкиньте його на друшляк і промийте холодною водою.
фарширований кальмар з рисом і яйцем - фото крок 2
2. Поки буде стікати вода з рису, готуйте піджарку. Для цього дрібно нарізану цибулю підсмажте до прозорості і додайте до нього томатну пасту. Продовжуйте смажити ще пару хвилин.
фарширований кальмар з рисом і яйцем - фото крок 3
3. Відваріть круто 3 яйця. Наріжте і додайте в рис разом таким же кількістю сирих яєць. Туди ж покладіть піджарку і всипте хмелі-сунелі. Перемішайте. Підсолити і поперчіть.
фарширований кальмар з рисом і яйцем - фото крок 4
4. Підготуйте тушки кальмара. Якщо в них є нутрощі, обов'язково позбудьтеся від них. Добре промийте та зніміть шкірку. Отбейте тушки. Натріть сіллю всередині і зовні.
фарширований кальмар з рисом і яйцем - фото крок 5
5. Фаршируйте тушки, але не набивайте їх щільно начинкою. Затиснутий кінець zubochistkoy.
фарширований кальмар з рисом і яйцем - фото крок 6
6. Обсмажте на сковорідці до утворення легкої скоринки.
фарширований кальмар з рисом і яйцем - фото крок 7
7. У духовку при 200 градусах відправте фаршировані кальмари на тій же сковороді. Попередньо залийте їх сметаною. Запікайте 20-30 хвилин - цього буде достатньо. Подавайте блюдо з зеленню. Смачного.

Схожі рецепти