Рецепт Кальмар, фарширований грибами і яйцем фото

Кальмар, фарширований грибами і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Кальмари
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт для любителів морепродуктів. Смачні фаршировані кальмари, які будуть чудово виглядати на вашому столі.

Опис приготування:

Любителі морепродуктів обов'язково повинні приготувати цю страву. Кальмарів так легко фарширувати і виходять вони такими смачними, що ви ще не раз будете звертатися до цього рецепту. Приготувати кальмара, фаршированого грибами і яйцем, дуже просто. Основна складність в цьому рецепті - чистка кальмарів. Але її можна обійти - купити вже очищених кальмарів. А все інше я описав і показав в цьому рецепті з фото. Кальмари, приготовані за цим рецептом, можна подавати до столу гарячими. А можна охолодити і нарізати кільцями - вийде холодна закуска. Вибирайте свій варіант і насолоджуйтеся:)

  • Кальмар - 4 штуки
  • Гриби - 300-400 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Сир - 75-100 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
кальмар, фарширований грибами і яйцем - фото крок 1
Очищаємо кальмарів, потім відварюємо в злегка підсоленій воді. Варити недовго - опускати в киплячу воду і, як тільки вода знову закипить, відразу ж виймати.
кальмар, фарширований грибами і яйцем - фото крок 2
Гриби для фарширування можна брати будь-які. Обсмажуємо гриби на рослинній олії до готовності.
кальмар, фарширований грибами і яйцем - фото крок 3
Забиваємо на сковороду до грибів яйця, солимо і перчимо, перемішуємо. Смажимо до того моменту, як яйця практично повністю схопляться. Прибираємо сковороду з плити, додаємо натертий сир і добре перемішуємо.
кальмар, фарширований грибами і яйцем - фото крок 4
Начиняємо тушки кальмарів вийшов фаршем.
кальмар, фарширований грибами і яйцем - фото крок 5
Заколюємо отвір зубочистками. Змащуємо кальмарів олією і викладаємо в змащену форму для запікання. Запікаємо хвилин 15 при температурі 200 градусів.

Схожі рецепти