Булочки, фаршировані омлетом, на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Давайте почнемо день ситно і смачно! У цьому допоможе вам мій рецепт, загляньте! Сьогодні я розповім, як приготувати булочки, фаршировані омлетом, на сніданок. Додавайте в обране, стане в нагоді.
Хочу порекомендувати вам приготувати булочки на сніданок саме за цим рецептом! Заливаючи сирої омлет в булочки, результат вас не порадує, омлет пропектися не встигне в духовці, а ось булочка засохне і перетвориться в сухарик. Мій варіант дозволить булочці залишитися свіжою, м'якої, з апетитною хрусткою скоринкою а всередині буде тепла і смачна начинка, зверху - сирна скоринка! дивіться!
- Булочка французька - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Вершки - 40 мілілітрів
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Помідор черрі - 2-3 штук
- Майонез - 2 чайних ложки
- Ковбаса - 4 скибочки
- Сир - За смаком
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
Підготуйте продукти, булочки повинні бути найсвіжішими, це запорука смачного сніданку!
Змішайте яйця з вершками і сіллю, додайте улюблені спеції або чорний мелений перець.
На рослинному маслі обсмажують омлет, періодично перемішуючи виделкою, до повної готовності.
З булочок зріжте кришечки, видаліть м'якоть. Поріжте помідори, натріть сир.
Змастіть булочки всередині майонезом або іншим соусом, сметаною. Покладіть по кілька кілець ковбаски на саме денце.
Далі - шар помідорів.
Розкладіть омлет, утрамбуйте трохи.
Зверху покладіть по хорошій щіпці сиру, надішліть булочки в гарячу духовку на 5 хвилин.
Готові булочки прикрийте кришками і подайте до столу гарячими!
Смачного!