Курячі рулетики з омлетом
(покроковий рецепт з фото)
Здивуйте гостей незвичайної закускою у вигляді курячих рулетиків з омлетом. Вони добре зберігаються в холодильнику, тому їх можна приготувати заздалегідь і заощадити час
Ця оригінальна закуска готується так: натріть шматочки курячого філе пропущеним через прес часником, посипте сіллю і перцем і злегка відбийте. Посипте шматочки подрібненим волоським горіхом, зверху викладіть випечений з яєць і молока омлет. Накрийте омлет шматочками болгарського перцю, а зверху посипте нарізаною зеленню і тертим сиром. Поверніть філе у вигляді рулету, перев'яжіть ниткою і обсмажте на сильному вогні до появи рум'яної скоринки. Після цього залийте бульйоном і тушкуйте під кришкою протягом 25 хвилин. Готові рулетики остудіть і поріжте шматочками. Смачного!
- Куряче філе - 600 грам
- Сир - 100 грам
- Бульйон - 1 Склянка
- Молоко - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Болгарський перець - 1 штука
- Пучок петрушки - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Волоський горіх - 0, 5 склянки
- Сіль, спеції - За смаком
Шматочки курячого філе натріть пропущеним через прес часником, посипте сіллю, перцем і злегка відбийте, попередньо накривши плівкою.
Подрібніть волоські горіхи і викладіть тонким шаром на філе.
Збийте молоко з яйцями і випікання омлет. Викладіть його на шматочки філе, зверху покладіть смужки болгарського перцю, потім посипати подрібненою зеленню і тертим сиром.
Поверніть філе у вигляді рулету, перев'яжіть ниткою і обсмажте на сильному вогні до появи рум'яної скоринки. Після цього залийте бульйоном і тушкуйте під кришкою протягом 25 хвилин. Готові рулетики викладіть на тарілку, і дайте охолонути до кімнатної температури.
Після цього поріжте рулети шматочками викладіть на блюдо і подайте на стіл в якості холодної закуски.