Капустяний салат з омлетом
(покроковий рецепт з фото)
Іноді рецепти виникають самі собою, з того, що потрапляє до рук. Один з таких варіантів - це ситний салатик з капусти, ковбаси, смаженого омлету і в'ялених томатів. Просто, швидко і смачно!
Так як приготувати капустяний салат з омлетом можна на швидку руку, він прекрасно підійде для сніданку. Крім зазначених інгредієнтів ви можете використовувати також тертий сир, свіжі овочі за смаком, а також різноманітні добавки в заправку. Це чудовий варіант страви для тих, хто не любить витрачати багато часу біля плити.
- Капуста - 300 грам
- Ковбаска - 250 грам
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 2-3 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сушені трави - За смаком
- В'ялені томати - 25 грам
- Зелень - За смаком
1. Насамперед збийте виделкою або вінчиком яйця з дрібкою солі і молоком. На сковороді розтопіть вершкове масло, вилийте туди яєчну суміш. Смажте під кришкою на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки. У гарячій воді замочіть томати.
2. А тим часом можна нашаткувати капусту. Якщо вона не дуже молода, то злегка пам'ятаєте її руками, щоб вона не була жорсткою.
3. Наріжте брусочками ковбаску. Також можна використовувати відварене або копчене м'ясо, наприклад.
4. Зніміть зі сковороди готовий омлет, остудіть його трохи і теж наріжте.
5. Обсушити помідори, додайте їх в салатник.
6. Залишилося тільки подрібнити трохи свіжої зелені за смаком.
7. Для приготування заправки з'єднайте рослинна олія, гірчицю, спеції і сушені трави. Все ретельно перемішайте і вилийте в салатник. Також можна використовувати заправку на основі майонезу або сметани, наприклад.