Салат «рвана курка» з омлетом
(покроковий рецепт з фото)
У цього салату дуже гармонійний і збалансований смак, а також він ситний і поживний. Підійде як для свята, так і для звичайного сімейного вечері.
Яйця збиваємо з 3 ст.Л. Майонез, солимо і перчимо. Випікаємо тонкі млинці, охолоджуємо, ріжемо на смужки. Печериці промиваємо, ріжемо на пластини, обсмажуємо. Курку відварюємо в солоній воді, охолоджуємо, рвемо на волокна. Часник і петрушку дрібно нарізаємо. Всі інгредієнти змішуємо, заправляємо майонезом і даємо настоятися в холодильнику 30 хвилин. Смачного!
- Куряча грудка - 800 грам
- Яйця - 4 штуки
- Печериці - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - 10 Ст. Ложок
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль, перець - За смаком
З'єднуємо курячі яйця і 3 ст.Л. Майонез. Збиваємо віночком. Солимо і перчимо до смаку.
На соняшниковій олії смажимо тонкі яєчні млинці. Їх виходить близько 5-6 штук (залежить від діаметру сковороди). Головне - вони обов'язково повинні бути тонкими.
Яєчні млинці охолоджуємо і нарізаємо смужками.
Печериці промиваємо та нарізаємо пластинами.
Обсмажуємо їх на сильному вогні.
Куряче філе відварюємо в солоній воді, охолоджуємо і розриваємо на волокна.
Часник і петрушку дрібно ріжемо. Всі інгредієнти складаємо в миску і заправляємо майонезом.
Перед подачею на стіл салат краще прибрати в холодильник на 30 хвилин.