Салат «рвана курка»
(покроковий рецепт з фото)
Курка в салатах - найбільш частий продукт. З її допомогою вони виходять смачними і ситними, а також всі інгредієнти повністю розкривають її смак. Спробуйте рецепт, як приготувати салат рвана курка.
У приготуванні цього салату можна сміливо задіяти дітей, адже курка для нього саме рветься на волокна, тому для них це буде, як гра. Куряче м'ясо дуже ситне і в той же час не забиває собою смак інших продуктів. Готується салат просто і швидко, він не вимагає особливих вишукувань або застосування спеціалізованих технік.
1. У миску вбиваємо яйця, додаємо 3 столові ложки майонезу, солимо і перчимо до смаку, перемішуємо вінчиком.
2. На сковороду наливаємо соняшникову олію, смажимо кілька тонких яєчних млинців, після чого остуджують їх і рвемо на тонкі смужки.
3. Гриби миємо і чистимо, нарізаємо на пластини і обсмажуємо на сильному вогні до готовності, щоб пішла зайва волога.
4. Куряче філе миємо й відварюємо в підсоленій воді, охолоджуємо її і рвемо на волокна.
5. Своїм та рубаємо зелень, чистимо і нарізаємо часник, в мисці з'єднуємо всі інгредієнти, додаємо залишився майонез, сіль і перець. Перемішуємо і наполягаємо перед подачею трохи менше півгодини.
- Куряче філе - 0, 8 кілограма
- Яйце - 4 штуки
- Петрушка - 1 пучок
- Соняшникова олія - За смаком
- Майонез - 200 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Гриби - 200 грам
1. У миску вбиваємо яйця, додаємо 3 столові ложки майонезу, солимо і перчимо до смаку, перемішуємо вінчиком.
2. На сковороду наливаємо соняшникову олію, смажимо кілька тонких яєчних млинців, після чого остуджують їх і рвемо на тонкі смужки.
3. Гриби миємо і чистимо, нарізаємо на пластини і обсмажуємо на сильному вогні до готовності, щоб пішла зайва волога.
4. Куряче філе миємо й відварюємо в підсоленій воді, охолоджуємо її і рвемо на волокна.
5. Своїм та рубаємо зелень, чистимо і нарізаємо часник, в мисці з'єднуємо всі інгредієнти, додаємо залишився майонез, сіль і перець. Перемішуємо і наполягаємо перед подачею трохи менше півгодини.