Рецепт Салат «рвана курка» фото

Салат «рвана курка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Салати

Курка в салатах - найбільш частий продукт. З її допомогою вони виходять смачними і ситними, а також всі інгредієнти повністю розкривають її смак. Спробуйте рецепт, як приготувати салат рвана курка.

У приготуванні цього салату можна сміливо задіяти дітей, адже курка для нього саме рветься на волокна, тому для них це буде, як гра. Куряче м'ясо дуже ситне і в той же час не забиває собою смак інших продуктів. Готується салат просто і швидко, він не вимагає особливих вишукувань або застосування спеціалізованих технік.

1. У миску вбиваємо яйця, додаємо 3 столові ложки майонезу, солимо і перчимо до смаку, перемішуємо вінчиком.

2. На сковороду наливаємо соняшникову олію, смажимо кілька тонких яєчних млинців, після чого остуджують їх і рвемо на тонкі смужки.

3. Гриби миємо і чистимо, нарізаємо на пластини і обсмажуємо на сильному вогні до готовності, щоб пішла зайва волога.

4. Куряче філе миємо й відварюємо в підсоленій воді, охолоджуємо її і рвемо на волокна.

5. Своїм та рубаємо зелень, чистимо і нарізаємо часник, в мисці з'єднуємо всі інгредієнти, додаємо залишився майонез, сіль і перець. Перемішуємо і наполягаємо перед подачею трохи менше півгодини.


  • Куряче філе - 0, 8 кілограма
  • Яйце - 4 штуки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Майонез - 200 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Гриби - 200 грам
У приготуванні цього салату можна сміливо задіяти дітей, адже курка для нього саме рветься на волокна, тому для них це буде, як гра. Куряче м'ясо дуже ситне і в той же час не забиває собою смак інших продуктів. Готується салат просто і швидко, він не вимагає особливих вишукувань або застосування спеціалізованих технік.

1. У миску вбиваємо яйця, додаємо 3 столові ложки майонезу, солимо і перчимо до смаку, перемішуємо вінчиком.

2. На сковороду наливаємо соняшникову олію, смажимо кілька тонких яєчних млинців, після чого остуджують їх і рвемо на тонкі смужки.

3. Гриби миємо і чистимо, нарізаємо на пластини і обсмажуємо на сильному вогні до готовності, щоб пішла зайва волога.

4. Куряче філе миємо й відварюємо в підсоленій воді, охолоджуємо її і рвемо на волокна.

5. Своїм та рубаємо зелень, чистимо і нарізаємо часник, в мисці з'єднуємо всі інгредієнти, додаємо залишився майонез, сіль і перець. Перемішуємо і наполягаємо перед подачею трохи менше півгодини.

Схожі рецепти