Рецепт Салат «рвана курка» з грибами фото

Салат «рвана курка» з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Гриби , Печериці , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На полуденок , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Простий і ситний салат. Готується недовго, а результат вас обов'язково порадує!

Опис приготування:

Печериці ріжемо на дольки і обсмажуємо. Курку рвемо на шматочки, сир трьом на крупній тертці. Все перемішуємо, додаємо зелень і майонез. Усе. Смачного!

  • Відварене куряче філе - 400 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Твердий сир - 150 грам
  • Майонез - За смаком
  • Зелень - За смаком
салат
Печериці добре промиваємо, ріжемо на дольки і обсмажуємо на соняшниковій олії.
салат
Відварене куряче філе рвемо на шматки.
салат
Сир натираємо на крупній тертці.
салат
Все перемішуємо, додаємо майонез і дрібно нарізану зелень. Салат готовий!

Схожі рецепти