Салат з куркою, омлетом і корейської морквою
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат з куркою, омлетом і корейської морквою дуже ситний, незвичайний і неймовірно смачний. Для різноманітності раціону всім любителям закусок дуже раджу звернути увагу на цей рецепт.
Коли хочете урізноманітнити свій раціон або просто побалувати себе смачним салатом? Тоді пропоную цей рецепт. Смачний салат з куркою, омлетом і корейської морквою можна подавати навіть на святковий стіл. Готується він близько години за уязика, що у вас буде готова відварна курка. В іншому випадку ви витратите 2 години на створення цього кулінарного шедевра.
Отже, дивіться, як приготувати салат з куркою, омлетом і корейської морквою.
- Курка - 500 грам
- Печериці - 5-7 штук
- Цибуля - 1 штук
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 30 грам
- Корейська морква - 100 грам
- Майонез - 150 грам
1. У мене залишалася відварна курка (стегна) після готування домашньої локшини, залишилося тільки посмажити омлет і гриби.
2. Збийте яйця з молоком, додайте сіль і підсмажте на олії. Потім остиглий омлет потрібно звернути трубочкою і замотати в харчову плівку. Надішліть його в холодильник, поки будемо готувати інші інгредієнти.
3. У мене були великі печериці, їх довелося нарізати дрібно. Для таких салатів краще купувати дрібні гриби, щоб можна була нарізати їх навпіл і обсмажувати. Гриби смажаться з цибулею, після чого я заливаю трохи води (не більше 50 мл) і душа їх, поки не випарується вся вода. Потім викладаю їх на тарілку і чекаю, поки вони повністю охолонуть.
4. Поки остигають гриби і омлет, я нарізаю дрібно курочку. Можна брати будь-яку частину птиці по вашому смаку.
5. Тепер дістаємо з холодильника остиглий омлет і нарізаємо його соломкою. Відправляємо в каструлю, в якій будемо змішувати всі інгредієнти.
6. Додаємо курку і гриби.
7. І в кінці - корейську моркву. Заправляємо салат майонезом, перемішуємо і прибираємо в холодильник мінімум на 30 хвилин. Добре, якщо корейська морква буде соковитою.
8. Подаємо салат, прикрасивши зеленню. Смачного!