Салат з куркою, омлетом і корейської морквою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Цей салат з куркою, омлетом і корейської морквою дуже ситний, незвичайний і неймовірно смачний. Для різноманітності раціону всім любителям закусок дуже раджу звернути увагу на цей рецепт.
Опис приготування:
Коли хочете урізноманітнити свій раціон або просто побалувати себе смачним салатом? Тоді пропоную цей рецепт. Смачний салат з куркою, омлетом і корейської морквою можна подавати навіть на святковий стіл. Готується він близько години за уязика, що у вас буде готова відварна курка. В іншому випадку ви витратите 2 години на створення цього кулінарного шедевра.
Отже, дивіться, як приготувати салат з куркою, омлетом і корейської морквою.
- Курка - 500 грам
- Печериці - 5-7 штук
- Цибуля - 1 штук
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 30 грам
- Корейська морква - 100 грам
- Майонез - 150 грам
1. У мене залишалася відварна курка (стегна) після готування домашньої локшини, залишилося тільки посмажити омлет і гриби.
2. Збийте яйця з молоком, додайте сіль і підсмажте на олії. Потім остиглий омлет потрібно звернути трубочкою і замотати в харчову плівку. Надішліть його в холодильник, поки будемо готувати інші інгредієнти.
3. У мене були великі печериці, їх довелося нарізати дрібно. Для таких салатів краще купувати дрібні гриби, щоб можна була нарізати їх навпіл і обсмажувати. Гриби смажаться з цибулею, після чого я заливаю трохи води (не більше 50 мл) і душа їх, поки не випарується вся вода. Потім викладаю їх на тарілку і чекаю, поки вони повністю охолонуть.
4. Поки остигають гриби і омлет, я нарізаю дрібно курочку. Можна брати будь-яку частину птиці по вашому смаку.
5. Тепер дістаємо з холодильника остиглий омлет і нарізаємо його соломкою. Відправляємо в каструлю, в якій будемо змішувати всі інгредієнти.
6. Додаємо курку і гриби.
7. І в кінці - корейську моркву. Заправляємо салат майонезом, перемішуємо і прибираємо в холодильник мінімум на 30 хвилин. Добре, якщо корейська морква буде соковитою.
8. Подаємо салат, прикрасивши зеленню. Смачного!