Рецепт Салат з фунчозой і корейської морквою фото

Салат з фунчозой і корейської морквою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Птах, Курка, Морква, Цибуля
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гостре

Салат з фунчозой і корейської морквою дуже популярний в Азії. У таких країнах як Китай, Таїланд, Корея його готують практично на кожному кроці. Ви теж можете долучитися до незвичайної східній кухні.

Це прекрасний і досить ситний салат на основі китайської локшини. Він виходить досить соковитим. Цілком підійде не тільки як салат, а як і основне блюдо, завдяки тому, що в рецепті міститься м'ясо птиці. Щоб дізнатися, як приготувати салат з фунчозой і корейської морквою, просто прочитайте цей рецепт.

  • Funčoza - 100 грам
  • Куряче філе - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Морква корейська - 100 грам
  • Зелень - За смаком
салат з фунчозой і корейської морквою - фото крок 1
Фунчозу відваріть до готовності в киплячій воді. На це у вас піде дуже мало часу, слідуйте інструкції на упаковці, так як цю локшину дуже легко переварити.
салат з фунчозой і корейської морквою - фото крок 2
У сковороду влийте рослинне масло і розігрійте його. Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями. Обсмажте цибулю на маслі, додайте до нього дрібно порізане куряче філе і обсмажте його до золотистого кольору.
салат з фунчозой і корейської морквою - фото крок 3
Болгарський перець вимийте, обсушити і звільніть від насіння. Наріжте його соломкою і викладіть до решти інгредієнтів в сковорідку. Обсмажуйте їх ще парку хвилин, потім додайте натертий на тертці або рубаний часник.
салат з фунчозой і корейської морквою - фото крок 4
Викладіть вміст сковорідки разом з маслом до відвареної фунчозу. Огірок вимийте і наріжте соломкою, зелень порубати, сіль і poperčite. Додайте корейську моркву і ретельно перемішайте.

Схожі рецепти