Салат з фунчозой і корейської морквою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з фунчозой і корейської морквою дуже популярний в Азії. У таких країнах як Китай, Таїланд, Корея його готують практично на кожному кроці. Ви теж можете долучитися до незвичайної східній кухні.
Це прекрасний і досить ситний салат на основі китайської локшини. Він виходить досить соковитим. Цілком підійде не тільки як салат, а як і основне блюдо, завдяки тому, що в рецепті міститься м'ясо птиці. Щоб дізнатися, як приготувати салат з фунчозой і корейської морквою, просто прочитайте цей рецепт.
- Funčoza - 100 грам
- Куряче філе - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Морква корейська - 100 грам
- Зелень - За смаком
Фунчозу відваріть до готовності в киплячій воді. На це у вас піде дуже мало часу, слідуйте інструкції на упаковці, так як цю локшину дуже легко переварити.
У сковороду влийте рослинне масло і розігрійте його. Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями. Обсмажте цибулю на маслі, додайте до нього дрібно порізане куряче філе і обсмажте його до золотистого кольору.
Болгарський перець вимийте, обсушити і звільніть від насіння. Наріжте його соломкою і викладіть до решти інгредієнтів в сковорідку. Обсмажуйте їх ще парку хвилин, потім додайте натертий на тертці або рубаний часник.
Викладіть вміст сковорідки разом з маслом до відвареної фунчозу. Огірок вимийте і наріжте соломкою, зелень порубати, сіль і poperčite. Додайте корейську моркву і ретельно перемішайте.