Салат з копченою куркою і корейської морквою
(покроковий рецепт з фото)
Простий і в той же час святковий салат з копченою куркою. Я додала свіжий огірок і варені яйця, щоб вийшов свіжий і ситний салат. Заправила домашнім майонезом. Дивіться рецепт!
У салаті не використовуються сіль і спеції, так як кожен з продуктів вже має свій смак і сіль. Можна додати при бажанні свіжу зелень кропу або зеленої цибулі. Ось і весь рецепт, як приготувати салат з копченою куркою і корейської морквою.
- Копчене куряче філе - 220 грам
- Огірок свіжий - 1 штука
- Корейська морква - 150 грам
- Яйце варене - 3 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком (по бажанню)
Підготуйте продукти для салату. Морква по-корейськи можна купити готову, а можна зробити самостійно. Відваріть курячі яйця круто. Вимийте огірочок. Приступаємо.
Копчене куряче м'ясо поріжте соломкою.
Свіжий огірочок порізати соломкою.
Варені яйця очистіть від шкаралупи, сполосніть під проточною водою і поріжте соломкою.
З'єднайте всі інгредієнти салату, заправте майонезом.
Перемішайте салат. Дайте йому хвилин 5 постояти, просочитися, але не більше, інакше огірки пустять сік і салат втратить апетитний вигляд. Смачного!