Пісний салат з квасолею і корейської морквою
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні приготуємо пісний салат з квасолею і корейської морквою. Рецепт дуже простий, Інгредієнти мінімальний, а результат просто дивовижний. У захваті будуть всі, так що, пробуйте!
Корейську моркву можна приготувати вдома напередодні, але і магазинна морквина також підійде. Квасоля використовуємо консервовану, також додамо трохи цибулі і зелень. Для заправки салату використовуємо олію. Подавати салат до столу можна з будь-якої кашею або стравами з картоплі.
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Квасоля - 200 грам (консервована)
- Цибуля - 60 грам
- Кріп - 20 грам
- Олія - 2 Ст. Ложки(postnoe)
Підготуйте інгредієнти.
Перекладіть в салатник корейську моркву. Якщо морква дуже довга, наріжте її.
Очистіть ріпчасту цибулю, spolosnite, наріжте півкільцями. Додайте цибулю до моркви.
Перекладіть в салат консервовану квасолю.
Кріп сполосніть і дрібно наріжте, додайте в салат. Також влийте масло, сіль і перець.
Перемішайте інгредієнти, і подавайте салат до столу.
Приємного вам апетиту!