Салат з яловичини з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Салат готується з вареної яловичини, помідорів чері, перепелиних яєць і листя салату. Виходить дуже легким і в той же час ситним. Така закуска підійде і для святкового столу!
Перед вами - простий рецепт приготування салату з яловичини з помідорами. Все що вам потрібно: філе яловичини, листя салату, помідори черрі, перепелині яйця, сіль, перець, гірчичний, оцет, масло рослинне і часник.
Салат підходить як для звичайної трапези, так і на святковий стіл. Гарний, легкий і дуже смачний!
- Яловичина - 300 грам (філе)
- Помідори черрі - 12 штук
- Яйця перепелині - 8 штук
- Листя салату - За смаком
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Яловичину відваріть до готовності. Остудіть і поріжте тонкою соломкою.
Зваріть перепелині яйця круто, розріжте їх навпіл.
Помідори черрі промийте і розріжте на половинки.
Для заправки: змішуємо масло і оцет, додаємо гірчицю і часник пропущений через прес. Ретельно все перемішуємо, кладемо сіль і перець за смаком, перемішуємо ще раз.
Викладаємо в салатницю м'ясо, перемішуємо його з листям салату (порвати руками).
Додаємо заправку і перемішуємо.
Перекладаємо листя салату і м'ясо на тарілку. Зверху кладемо помідори і яйця.
Смачного!