Харчо з яловичини з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Щоб колір харчо придбав приємний червонуватий відтінок і свіжий смак, крім основних інгредієнтів в нього можна додати помідори, таким чином ваш суп стане ще більш насиченим і наваристий.
Насправді приготувати харчо смачно і правильно не так вже й складно, вам не потрібно для цього народитися в Грузії або отримати диплом кухаря, все набагато простіше. Все що вам необхідно - це дотримуватися нехитрих правил і знайти хороший рецепт, як, наприклад, це простий рецепт харчо з яловичини з помідорами. Що ще потрібно знати? Запам'ятайте, у вас ніколи не вийде справжнє грузинське блюдо, якщо ви не додасте в суп яловичину, Ткемалі і волоські горіхи, без цих інгредієнтів навіть і приступати не варто. Ну а далі у кожного кухаря свої секрети, деякі додають в суп томатну пасту, хтось кладе картопля, ну а я люблю, коли в супі відчувається смак помідорів, тоді він виходить смачніше, а його колір більш насиченим. Ви, звичайно, можете щось прибрати або додати на свій смак, ну а я просто розповім вам, як приготувати харчо з яловичини з помідорами за моїм рецептом.
- Яловичина на кістці - 1 кілограм
- Помідори - 2 штуки (великі )
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перець чилі - 0, 5-1 штуки
- Часник - 5-6 зубчиків
- Мал - 1/3 склянки
- Горіхи волоські - 1 Склянка
- Соус Ткемалі - 5 Ст. Ложок( "ранний" із зеленої аличі або пюре із зеленої аличі)
- Кінза свіжа - 60 грам
- Лавровий лист - 3 штуки
- Хміль-сунелі - 2 Ст. Ложки
- Шафран - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком