Харчо з яловичини з ткемалі
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно, мало хто дотримується традиційні правила приготування харчо, і зараз можна зустріти досить багато варіантів цього відмінного супу, але цей рецепт максимально наближений до оригінального.
Для приготування цього традиційного грузинського супу слід дотримуватися правил, про які я розповім вам в цьому простому рецепті харчо з яловичини з ткемалі. По перше, з м'яса тут може бути тільки яловичина, всі інші варіанти - це вже сучасні нововведення. Так само в харчо обов'язково повинні бути присутніми волоські горіхи і соус ткемалі, жоден з цих компонентів не можна виключити або замінити, адже саме завдяки їм у цього супу такий незвичайний і насичений смак. Ну а оскільки все необхідне для класичного рецепту харчо з яловичини з ткемалі ми без особливих зусиль можемо знайти в магазині, то чому б нам не приготувати цей чудовий супчик і тим самим порадувати себе і своїх близьких відмінним вечерею.
- Яловичина на кістці - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 штука(1 головка)
- Мал - 3-4 Ст. Ложок
- Горіхи волоські очищені - 0, 5 склянки
- Ткемалі - 0, 5 склянки (пюре )
- Зелень свіжа - 120 грам (кріп, петрушка, Braai )
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, шафран, лавровий лист, крупно змелений гострий перець, koriandr, лавровий лист, базилік, кріп, м'ята, ісоп, майоран, кейбер)
- Сіль - За смаком