Харчо з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачний, ароматний і наваристий грузинський суп, який ви вже напевно не раз пробували, можна дуже легко і швидко приготувати в мультиварці, так ви заощадите свій час і сили.
Якщо ви любите наваристі густі супи з насиченим, трохи гострим смаком, тоді харчо повинен бути в списку ваших улюблених страв. Приготування його - це досить довгий процес, але я можу спростити вам завдання і розповісти, як зробити харчо з яловичини в мультиварці. На смак цей суп виходить такий же приголомшливий, ну а готувати його за допомогою розумної техніки набагато простіше і цікавіше. В іншому рецепт приготування харчо з яловичини в мультиварці ні чим не відрізняється від його класичного варіанту, так що тепер ви будете знати, як зробити ваш улюблений суп швидко і просто.
- Яловичина - 550 грам
- Мал - 150 грам
- Горіхи волоські - 100 грам
- Соус Ткемалі - 130 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець чилі - 0, 5 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Лавровий лист - 1 штука
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Перець горошком - 10 штук
- Хміль-сунелі - 2 чайних ложки
- Петрушка свіжа - 60 грам
- Кінза свіжа - 60 грам
- Вода - 2 L
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. З перцю чилі видаляємо насіння і нарізаємо його дрібно.
Тепер гарненько промиваємо м'ясо під холодною водою, даємо йому трохи обсохнути і нарізаємо на невеликі шматочки.
Волоські горіхи подрібнюємо.
Мал промиваємо кілька разів, поки вода не стане прозорою.
Тепер наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло, включаємо режим "випічка" (або "жарко "). Викладаємо в мультиварку ріпчасту цибулю і перець, смажимо їх 5 хвилин з відкритою кришкою.
Додаємо нарізану яловичину і смажимо все разом хвилин 10, помішуючи.
Тепер відключаємо режим і вливаємо в чашу воду.
Додаємо Ткемалі.
Викладаємо рис і подрібнені горіхи до решти інгредієнтів.
Солимо, додаємо спеції, закриваємо кришку. Тепер включаємо режим "суп" і встановлюємо час 1 час.
Коли суп буде готовий, мультиварка подасть звуковий сигнал. Відкриваємо кришку, всипаємо в чашу подрібнену зелень і часник, знову закриваємо мультиварку. Встановлюємо режим "підтримка тепла" з 20 хвилин. Готовий суп розливаємо по тарілках і подаємо до столу, смачного!