Рецепт Гуляш з яловичини з помідорами фото

Гуляш з яловичини з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Традиційно це угорську страву прийнято готувати з м'яса з картоплею, цибулею і перцем, але мені більше подобається смак гуляшу, якщо замінити перець помідорами, пропоную вам спробувати мій варіант.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування гуляшу з яловичини з помідорами один з найулюбленіших у моїх домочадців, напевно, тому що це блюдо виходить дуже наваристий, ситне і по-домашньому смачне. Ну а я в свою чергу намагаюся балувати їх якомога частіше таким частуванням, тим більше, що приготувати його не так вже й складно. А сьогодні я хочу і з вами поділитися своїм рецептиком і розповісти, як зробити гуляш з яловичини з помідорами, сподіваюся, це ароматне блюдо буде вам до смаку.

  • Яловичина - 700-800 грам
  • Сало - 80-100 грам
  • Картопля - 6-7 штук
  • Помідори - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 3-4 штук
  • Паприка - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - - За смаком
гуляш з яловичини з помідорами - фото крок 1
Насамперед ми нарізаємо невеликий шматочок сала кубиками і викладаємо його на розігріту сковорідку.
гуляш з яловичини з помідорами - фото крок 2
Обсмажуємо сало доти, поки з нього не витопиться весь жир.
гуляш з яловичини з помідорами - фото крок 3
Далі промите і висушене м'ясо нарізаємо кубиками зі стороною в 2, 5-3 см.
гуляш з яловичини з помідорами - фото крок 4
Ріпчасту цибулю чистимо і подрібнюємо.
гуляш з яловичини з помідорами - фото крок 5
Викладаємо ріпчасту цибулю на сковороду і смажимо його разом з салом до золотистого кольору.
гуляш з яловичини з помідорами - фото крок 6
Поки смажиться цибуля, нарізаємо на невеликі шматочки помідори.
гуляш з яловичини з помідорами - фото крок 7
Обсмажену цибулю перекладаємо в каструлю, в якій будемо готувати гуляш.
гуляш з яловичини з помідорами - фото крок 8
На цибулю кладемо нарізане кубиками м'ясо.
гуляш з яловичини з помідорами - фото крок 9
Додаємо паприку за смаком, я зазвичай кладу її досить багато, так смак і аромат у гуляшу виходить насичений, а колір яскравий.
гуляш з яловичини з помідорами - фото крок 10
Тепер накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо гуляш на повільному вогні 25 хвилин.
гуляш з яловичини з помідорами - фото крок 11
З плином часу викладаємо в каструлю помідори і продовжуємо все гасити.
гуляш з яловичини з помідорами - фото крок 12
Картоплю нарізаємо досить великими кубиками і слідом за помідорами кладемо в каструлю.
гуляш з яловичини з помідорами - фото крок 13
Перемішуємо все, солимо і варимо гуляш на повільному вогні ще годину, протягом цього часу гуляш необхідно помішувати і додавати в нього потроху воду, інакше м'ясо з овочами почне пригорати. Густота готового блюда залежить від того, скільки води ви в нього додасте.
гуляш з яловичини з помідорами - фото крок 14
Коли м'ясо і картопля стануть м'якими, каструлю можна знімати з вогню і подавати гуляш до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти