Гуляш з яловичини і кислої капусти
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш відмінно подавати в холодний день, адже він ситний. Кисла капуста додасть м'ясу особливої пікантності, а також допоможе зробити його м'якше. Розповім, як приготувати гуляш з яловичини і кислої капусти.
Подавайте блюдо гарячим з цілим відвареною картоплею, прикрасивши сметаною і скибочками зеленого перцю. Краще використовувати ту частину м'яса, де є хороша жировий прошарок, тоді буде хороший навар. Гасити м'ясо можна в казані або в каструлі з товстими стінками.
- Govyazhyya кий - 450 грам
- Морква - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Рослинна олія - 2 чайних ложки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Зелений перець чилі - 1 штука
- Овочевий бульйон - 6 склянок
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Насіння кмину - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Довгозернистий рис - 50 грам
- Квашена капуста - 680 грам
- Крем - За смаком
1. Промийте і обріжте яловичу щоку. Ображати зайвий жир і поріжте на шматочки по 3 см, сіль і poperčite.
2. Нагрійте товстостінний казанок з рослинним маслом. Викладіть в нього м'ясо в один шар і підсмажте з двох сторін по 5 хвилин до появи коричневої скоринки, перекладіть м'ясо в іншу ємність.
3. Почистіть і дрібно наріжте цибулю і часник. Промийте і наріжте перець чилі, морква і солодкий перець. Покладіть цибулю і часник в казанок, накрийте кришкою і готуйте на маленькому вогні протягом 10 хвилин. Зніміть кришку і додайте перець чилі, солодкий перець і моркву, готуйте поки цибуля не обжарится.
4. Додайте в казанок овочевий бульйон, паприка, кмин, лавровий лист і м'ясо. Накрийте кришкою і готуйте на маленькому вогні 45 хвилин, поки м'ясо не стане ніжним.
5. Злегка промийте і злийте квашену капусту. Коли м'ясо стане ніжним, додайте в казан капусту і рис, а також посоліть за смаком, готуйте 30 хвилин.
6. Подавайте блюдо зі сметаною, відвареною картоплею і прикрасьте скибочками перцю.