Щи з кислої капусти зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Традиційні російські щі з кислої капусти зі свининою в домашніх умовах приготувати зовсім нескладно. Цей рецепт чудово підійде як для плити, так і для мультиварки.
1. М'ясо вимийте, обсушити трохи. На сковороду налийте трохи олії і викладіть свинину. Обсмажте з усіх боків і перекладіть в сотейник або в каструлю з товстим дном.
2. На сковороду слідом викладіть нарізану кубиками цибулю. Обсмажте, періодично помішуючи, до золотистого кольору.
3. Додайте капусту, обсмажте пару хвилин, а потім перекладіть в сотейник.
4. Влийте трохи розсолу і додайте воду. При бажанні в рецепт приготування щі з кислої капусти зі свининою можна додати улюблені спеції та сушені трави. Накрийте кришкою і тушкуйте близько 80 хвилин.
5. Очистіть картопля і викладіть в сотейник. Покладіть лавровий лист.
6. Додайте воду, доведіть до кипіння, всипте трохи солі і варіть ще близько 1-1.5 годин. Акуратно дістаньте м'ясо і наріжте середніми шматочками.
7. Перед подачею до столу щі з кислої капусти зі свининою в домашніх умовах доповніть свіжою зеленню.
От і все, блюдо можна пробувати.
- Свинина - 1 кілограм
- Капуста кисла - 1 кілограм
- Картопля - 600 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Зелень - 1 пучок
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
2. На сковороду слідом викладіть нарізану кубиками цибулю. Обсмажте, періодично помішуючи, до золотистого кольору.
3. Додайте капусту, обсмажте пару хвилин, а потім перекладіть в сотейник.
4. Влийте трохи розсолу і додайте воду. При бажанні в рецепт приготування щі з кислої капусти зі свининою можна додати улюблені спеції та сушені трави. Накрийте кришкою і тушкуйте близько 80 хвилин.
5. Очистіть картопля і викладіть в сотейник. Покладіть лавровий лист.
6. Додайте воду, доведіть до кипіння, всипте трохи солі і варіть ще близько 1-1.5 годин. Акуратно дістаньте м'ясо і наріжте середніми шматочками.
7. Перед подачею до столу щі з кислої капусти зі свининою в домашніх умовах доповніть свіжою зеленню.
От і все, блюдо можна пробувати.