Щи з кислої капусти з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Такий суп виходить не тільки смачним, але і досить таки корисним, т.К. Квашена капуста сприятливо впливає на наші шлунки. Важливим фактором є те, що щі дуже просто готуються.
Перед вами - простий рецепт приготування щі з кислої капусти з куркою. Попередньо відваріть куряче м'ясо до готовності. На основі бульйону, що залишився можна варити борщ. По черзі додаються все що залишилося інгредієнти. Не забудьте додати в готовий суп свіжу зелень і сметану. Хай щастить!
- Курка - 300 грам (варена)
- Картопля - 3-4 штук
- Квашена капуста - 400 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Бульйон курячий - 1-2 літрів
- Зелень - 1 За смаком
- Крем - 1 За смаком
Кип'ятимо бульйон, додаємо в нього порізану кубиками картоплю. Варимо 10 хвилин.
Додаємо квашену капусту. Варимо 15-20 хвилин.
Поділяємо відварене куряче м'ясо на волокна. Додаємо в бульйон. Варимо 35-40 хвилин на повільному вогні. Кладемо спеції, сіль і перець за смаком.
Прикрашаємо готовий суп свіжою зеленню, додаємо сметану. Смачного!