Рецепт Капусняк з кислої капусти фото

Капусняк з кислої капусти
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Капуста , Квашена капуста , Сало
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Капусняк
Кількість порцій: 5
Час приготування: 50 хв.

Капусняк з кислої капусти - це наваристий густий суп з додаванням пшона і кислої капусти.

Опис приготування:

Суп капусняк - страва незвичайне, але дуже смачне. Квашена капуста додасть супу кисленький смак. Щоб суп вийшов густим, додайте пшоно і картопля. Зігріваючий домашній капусняк прийде вам на виручку в прохолодний осінній день або зиязикай вечір.

  • Капуста квашена - 150 грам
  • Картопля - 200 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вода - 2 L
  • Куряче філе або тельбухи - 200 грам
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Пшоно - 80 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
капусняк з кислої капусти - фото крок 1
1. Підготуйте продукти за списком.
капусняк з кислої капусти - фото крок 2
2. Почистіть і наріжте картоплю брусочками.
капусняк з кислої капусти - фото крок 3
3. Залийте куряче м'ясо (філе) холодною водою і зваріть бульйон. Варіть 20 хвилин, в кінці посоліть. М'ясо дістаньте з супу і наріжте шматочками, після поверніть назад в суп. Всипте картопля, доведіть до кипіння.
капусняк з кислої капусти - фото крок 4
4. Промийте пшоно і всипте в суп відразу після картоплі. Варіть картоплю і пшоно 15 хвилин.
капусняк з кислої капусти - фото крок 5
5. Всипте квашену капусту і варіть суп ще 10 хвилин.
капусняк з кислої капусти - фото крок 6
6. Овочі для засмажкою - морквину і цибулю - наріжте дрібними кубиками.
капусняк з кислої капусти - фото крок 7
7. Розігрійте масло на сковороді, включите середній вогонь. Всипте овочі і смажте 3-4 хвилин до м'якості, іноді помішуючи.
капусняк з кислої капусти - фото крок 8
8. Овочеву зажарку додайте в суп, перемішайте і варіть ще 5-7 хвилин. Спробуйте на смак, трохи поперчіть. Суп готовий, прикрийте каструлю кришкою і дайте настоятися 10-15 хвилин.
капусняк з кислої капусти - фото крок 9
9. Потім подавайте суп в порціонної посуді для кожного. Смачного!

Схожі рецепти