Рецепт Гуляш з яловичини м'який фото

Гуляш з яловичини м'який
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Гарячі страви

Ділюся з вами своїм рецептом приготування гуляшу з яловичини м'якого і ніжного. Виходить ароматний густий соус і дуже соковите м'ясо. Відмінно прикрасить будь-який. Навіть самий банальний гарнір. Спробуйте!

Взагалі, рецепт приготування гуляшу з яловичини м'якого має кілька варіацій. Я готую так, щоб соус був досить густим, але якщо ви любите подавати гуляш з підливою, - тоді додайте більше води і менше борошна, тоді вийде не соус, і перекус. Крім того, ви можете зробити гуляш або тільки зі сметаною, або ж тільки з томатною пастою. Я робила щось середнє, хоча взагалі-то більше люблю робити гуляш з яловичини м'який в домашніх умовах саме в сметанному соусі. Так що спробуйте і ви!

  • Яловичина - 800 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Морква - 100 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
гуляш з яловичини м'який - фото крок 1
1. Морквину і цибулю моєму. Чистим, нарізаємо не надто крупно і обсмажуємо на рослинному маслі. Потім додамо м'ясо, порізане середніми шматочками.
гуляш з яловичини м'який - фото крок 2
2. Коли вже м'ясо покриється скоринкою, додамо склянку або півтора води, вогонь робимо маленьким, тушкуємо під кришкою майже до готовності м'яса.
гуляш з яловичини м'який - фото крок 3
3. У половині склянки води змішаємо сметану, борошно, томатну пасту, всілякі приправи за смаком. Вливаємо в гуляш, коли м'ясо вже готове.
гуляш з яловичини м'який - фото крок 4
4. Тушкуємо ще трохи і, по необхідності, додамо ще спецій, солі і перцю. Смачного!

Схожі рецепти