Гуляш з яловичини м'який
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами своїм рецептом приготування гуляшу з яловичини м'якого і ніжного. Виходить ароматний густий соус і дуже соковите м'ясо. Відмінно прикрасить будь-який. Навіть самий банальний гарнір. Спробуйте!
Взагалі, рецепт приготування гуляшу з яловичини м'якого має кілька варіацій. Я готую так, щоб соус був досить густим, але якщо ви любите подавати гуляш з підливою, - тоді додайте більше води і менше борошна, тоді вийде не соус, і перекус. Крім того, ви можете зробити гуляш або тільки зі сметаною, або ж тільки з томатною пастою. Я робила щось середнє, хоча взагалі-то більше люблю робити гуляш з яловичини м'який в домашніх умовах саме в сметанному соусі. Так що спробуйте і ви!
- Яловичина - 800 грам
- Цибуля - 100 грам
- Морква - 100 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Морквину і цибулю моєму. Чистим, нарізаємо не надто крупно і обсмажуємо на рослинному маслі. Потім додамо м'ясо, порізане середніми шматочками.
2. Коли вже м'ясо покриється скоринкою, додамо склянку або півтора води, вогонь робимо маленьким, тушкуємо під кришкою майже до готовності м'яса.
3. У половині склянки води змішаємо сметану, борошно, томатну пасту, всілякі приправи за смаком. Вливаємо в гуляш, коли м'ясо вже готове.
4. Тушкуємо ще трохи і, по необхідності, додамо ще спецій, солі і перцю. Смачного!