Шашлик з яловичини м'який
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю експериментувати з інгредієнтами для шашлику - мені здається, що всі, приготоване на шампурах, виходить божественно смачно. Цей рецепт - один з найбільш незвичайних і улюблених мною.
Я подаю такий шашлик прямо на шампурах на великому яскравому блюді, а до нього - величезна кількість овочів, зелені і лаваша. Не забудьте і про червоному вині - чудовий штрих до загального враження про страву. Оцініть цей класичний рецепт шашлику з яловичини м'якого, не сумніваюся що блюдо вам припаде до смаку!
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 6 зубчиків
- Лимонна цедра - 1 штука (з одного лимона)
- Свіжий розмарин - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Кухонна сіль - 2 чайних ложки
- Цукор - 1+½ Чайних ложок
- Мелений чорний перець - ¾ Чайних ложок
- Яловичина - 1 кілограм (нарізати великі на кубики)
Подрібніть всі інгредієнти - цибуля, часник, лимонна цедра, томатна паста, розмарин, сіль, цукор, перець, (використовуйте кухонний комбайн або міксер), після влийте бульйон.
Наріжте яловичину. Перемішайте з маринадом і поставте в холодильник на 1 час.
Насадити м'ясо на шампури. Розігрійте гриль на сильному вогні протягом приблизно 15 хвилин і рівномірно розмістіть шампури з м'ясом. Повертайте шампури протягом 12-16 хвилин, кожні 3 minutyo, поки м'ясо не дійде до повної готовності.