Рецепт Шашлик з яловичини м'який фото

Шашлик з яловичини м'який
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я дуже люблю експериментувати з інгредієнтами для шашлику - мені здається, що всі, приготоване на шампурах, виходить божественно смачно. Цей рецепт - один з найбільш незвичайних і улюблених мною.

Опис приготування:

Я подаю такий шашлик прямо на шампурах на великому яскравому блюді, а до нього - величезна кількість овочів, зелені і лаваша. Не забудьте і про червоному вині - чудовий штрих до загального враження про страву. Оцініть цей класичний рецепт шашлику з яловичини м'якого, не сумніваюся що блюдо вам припаде до смаку!

  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 6 зубчиків
  • Лимонна цедра - 1 штука (з одного лимона)
  • Свіжий розмарин - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Кухонна сіль - 2 чайних ложки
  • Цукор - 1+½ Чайних ложок
  • Мелений чорний перець - ¾ Чайних ложок
  • Яловичина - 1 кілограм (нарізати великі на кубики)
шашлик з яловичини м'який - фото крок 1
Подрібніть всі інгредієнти - цибуля, часник, лимонна цедра, томатна паста, розмарин, сіль, цукор, перець, (використовуйте кухонний комбайн або міксер), після влийте бульйон.
шашлик з яловичини м'який - фото крок 2
Наріжте яловичину. Перемішайте з маринадом і поставте в холодильник на 1 час.
шашлик з яловичини м'який - фото крок 3
Насадити м'ясо на шампури. Розігрійте гриль на сильному вогні протягом приблизно 15 хвилин і рівномірно розмістіть шампури з м'ясом. Повертайте шампури протягом 12-16 хвилин, кожні 3 minutyo, поки м'ясо не дійде до повної готовності.

Схожі рецепти