М'який шашлик з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Бараняче м'ясо має властивості, що дозволяють готувати з нього дуже ніжні і смачні страви. Такі, як цей шашлик, в якому буде мінімум спецій і маринадів, щоб насолодитися смаком м'яса.
Наріжте баранину для шашлику шматками середньої величини. Додайте до нього цибулю, суміш олії, лимонного соку, перцю і солі. Перемішайте і маринують 2, 5 годину. Потім обсмажте м'ясо на шампурах над багаттям до готовності. Відразу подавайте до столу. Смачного!
- Баранина - 1, 8 кілограма
- Цибуля - 2 штуки
- Лимонний сік - 50 мілілітрів
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
Очистіть м'ясо від жилок і жиру.
Поріжте шматками і складіть в каструлю.
Поріжте цибулю.
Змішайте масло з лимонним соком, перцем і сіллю і додайте до м'яса.
Перемішайте і залиште маринуватися на 2, 5 годину.
Потім нанизати шматки м'яса на шампури.
І розташуйте їх над вугіллям.
Смажте до готовності, періодично повертаючи м'ясо.